Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Guda Simbiotic

Player
Player
Ime IRL: Martin

Godine: 16

Vremenska zona: GMT+1

Ingame sam uglavnom od 14:00 do 22:00, nekad i duze vikendom

Aktivnost po danu: 6 do 10 sati, zavisi o danu

Discord: guda_1911_78333

Ingame ime: Guda Drip

ID: 70135

Zelim biti kurator State-a

Dodatne informacije

Zasto zelim postati admin:
Zelim postati admin jer sam dosta vremena proveo na serveru, znam kako sve funkcionise i zelim da doprinesem zajednici. Volim da pomazem igracima, da rjesavam probleme i da server bude sto bolji i kvalitetniji za sve. Mislim da kao admin mogu napraviti razliku i odrzavati red i pravdu.

Koje su moje prednosti:
Poznajem dobro pravila i sisteme servera, komunikativan sam i ozbiljno pristupam svemu. Aktivnost mi je jaka, skoro svaki dan sam po vise sati online. Znam dobro engleski i brzo reagujem kad vidim nesto sto nije u redu.

Koje su moje najvece slabosti:
Nekad budem previse fokusiran i zaboravim da uzmem pauzu. Takodje, ponekad reagujem emotivno kad vidim nepravdu, ali trudim se da ostanem smiren i objektivan. Radim na sebi da budem sto bolji u svakom pogledu.

Da li sam spreman napustiti RP zivot i postati admin:
Jesam. Volim RP, ali admin pozicija mi je veci izazov i odgovornost, i to me trenutno vise privlaci. Spreman sam da se fokusiram samo na admin posao i pomaganje serveru.

Hocu li biti spreman prodati biznis:
Da, potpuno sam svjestan pravila i ako dobijem admina, bez problema cu prodati biznis jer znam da je to zabranjeno dok si admin.

Da li postoji neki IRL problem koji me sprecava da budem aktivan:
Trenutno nemam nikakve IRL probleme, slobodan sam i imam dovoljno vremena da budem aktivan svaki dan.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom