Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved CD I nepoznata familija I 73362 74612 72201

Status
Not open for further replies.
Your ID
23807
Players nickname
Bojke Palicca
Suspect ID
73362 74612 72201
Date of violation
May 14, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/185IDlL0DVc

Jakii Sopranoo

Player
Player
molio bi da se igraca isto tako kazni za bait, dosao je ispred kuce s namjerom da izazove nastalu situaciju, stajao je i namjerno je ignorirao i cekao da ulovi 3 igraca kako krse bilo koje pravilo kako bi kacio, a samim stajanjem ispred kuce i ignoriranjem je provocirao i trazio to sto je i dobio...

B0jke

Player
Player
Napad na panele je cekao da vidim ove li iko doc posto su dvojica mrvi na cesti da upadnem bio bi fear Rp za mene.

Jakii Sopranoo

Player
Player
pa vidim bio si u full opremi i naoruzan do zuba,a isto tako i u komunikaciji nikakvoj dok si druge cekao da dodju, nadji bolju laz..
Napad na panele je cekao da vidim ove li iko doc posto su dvojica mrvi na cesti da upadnem bio bi fear Rp za mene.

B0jke

Player
Player
pa vidim bio si u full opremi i naoruzan do zuba,a isto tako i u komunikaciji nikakvoj dok si druge cekao da dodju, nadji bolju laz..
pa dode fam auto uzmemo oruzje ali ovaj sto je trebao doc sa amo car puklo mu a on ima rang da vozi... imali bi vremena da tvoji nisu pobili moje sto bi nosao oruzje po gradu da me policija udari padnem sa motora pa da bezveze idem u zatvor

Jakii Sopranoo

Player
Player
pa dode fam auto uzmemo oruzje ali ovaj sto je trebao doc sa amo car puklo mu a on ima rang da vozi... imali bi vremena da tvoji nisu pobili moje sto bi nosao oruzje po gradu da me policija udari padnem sa motora pa da bezveze idem u zatvor
cista laz, mogao si onda rec cekam druga ili nesto, ovako ispada da si baitao
izmedju ostalog, mogao si ga cekat negdje pored kuce nase a ne ispred...

Paca Vice

Server Administrator
Server Administrator
Zalba prihvacena !
Igrac ID 73362 ce biti kaznjen za CD !
- namerno vise puta udara rukom/nogom i obara igraca sa motora bez razloga

Status
Not open for further replies.
Top Bottom