Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Johny Abyss

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Ognjen
2. Vaše godine : 21
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosjek online po danu : 3h
5. Vaš Discord : itspucke.
6. Vaše ingame ime : Johny Abyss
7. Vaš ID : 23409

Dodatne informacije

1. Lider za Federal Investigation Bureau

2.
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1 - Prvenstveno zeleo bih da budem lider jer imam jako veliku zelju da vodim FIB. Dosta vremena sam proveo u svim drzavnim organizacijama, od EMS-a do GOV-a. Vec sam vodio jednu organizaciju i imam iskustva u tome. Iza sebe dovodim tim vec dobro poznatih ljudi i pouzdanih ljudi koji su spremni da uloze svoj maksimum u organizaciju.

2.2 - Cilj mi nije da budem lider "radi reda", vec da stvorim okruzenje u kojem ljudi zele da ostanu i gde znaju da imaju podrsku. Bitnije mi je da tim funkcionise kako treba i da imamo zdrav RP nego da sve izgleda "savrseno". Hocu da ljudi koji budu deo FIB-a znaju da organizacija nije tu samo zbog mene kao lidera i nagrada, vec da je tu da se RP vrati na noge i da bude upotpunjeniji.

2.3 - Zelim da budem lider jer sam video i dobre i lose primere vodjenja. Znam gde se gresi, i znam sta treba menjati da bi ekipa bila stabilna. Ne obecavam cuda, ali mogu da garantujem posvecenost i dobru organizaciju. Takodje vec imam sve smisljeno kako bi i sta trebalo da bude, kako sve da funkcionise i izgleda. Od manje bitnih stvari poput vozila i cinova do vecih stvari poput raspodele jedinica, funkcija i akcija.

2.4 - Najbitnije od svega, cilj mi je da budem LIDER, ne neko ko ce samo da naredjuje, posmatra kako drugi rade i kaznjava/nagradjuje vec zelim da budem LIDER u pravom smislu te reci, dakle vodja. Neko ko ce da vodi organizaciju i da se posveti istoj.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 - Mislim da FIB treba da zadrzi ozbiljnost, ali ne da ode u krajnost. RP moze da bude kvalitetan i ako postoji prostor za opustenu atmosferu. Fokus bi bio na realnijim istragama, pracenju i saradnji sa drugim drzavnim organizacijama, a manje na nepotrebnom trcanju za akcijama koje nemaju smisla.

3.2 - Unutar organizacije bih pokrenuo RP treninge, ali kroz zanimljive situacije, ne klasicne "dodji – pucaj – idi", vec obuke u planiranju, timskom radu, reagovanju u tezim situacijama bez toksicnosti/haosa. Sve to u vidu RP scenarija, gde clanovi mogu da se iskazu i uce zapravo kroz igru, a ne samo kroz komande i pravila.

3.3 - Takodje bih pokusao da se napravi bolja povezanost izmedju organizacija, da se lideri dogovaraju oko zajednickih situacija koje nisu nuzno haoticne, nego vise takticke i planirane. Tipa zajednicka potraga za osumnjicenima, racije sa planom, ili simulacije kriznih situacija. To bi pokrenulo RP i sa drugih strana, ne samo iz nase.

Zahvaljujem na citanju moje aplikacije. Srecno ostalim kandidatima.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom