Pozdrav, posto ste mi bezbroj puta odbili ovo, opet postavljam sa MNOGO JACIM DOKAZIMA da sam skamovan i nepravedno banovan. Dole cu dostaviti link zalbe a sada cu vam ukratko objasniti situaciju i molio bih da ozbiljno razmotrite o mom banu jer ljudi koji su me okacili tada su sada BLEKLISTOVANI i verovatno ban-evadeaju stvari stoje ovako, Dana 30.04.2024 dobio sam ban za Generalno Pravilo 6.22 iz raZLOGA sto sam "ukrao" iz te familije stvari iz gepeka. Ja nisam znao pravila niti sam znao kako da ih naucim samo sam igrao sa prijateljima i uzivao u serveru kao sto idalje uzivam.... Usao sam u neku familiju dobio dobar rank i krenuo da slusam naredjenja, onda su odredjeni zamenici krenuli da se ponasaju prema meni jako grubo i bezobrazno i kada je to lider video to je i on uradio, uzimao sam neke stvari iz gepeka sto nikad nisam SMEO da uradim niti mi je bila tolika namera. A kada sam ustao i posavetovao se sa vlasnikom zalbe na mene onda je rekao da mu dam BMW E34 i da ce povuci. Ja sam to uradio ( ne znajuci da cu biti skaman i dobiti trajni ban ) i rekao je da ce povuci... Abraham je dao odgovor da nije povukao a u linku ispod cu dostaviti dokaze koje imam + Imam video snimak u trajanju od 7+ minuta.
Link gde sam okacen za to pravilo: Approved - G.P 6.3 I 58589
Link gde je dokaz da sam dao sta su trazili:
Link gde je dokaz da je povukao zalbu i kasnije ODMAH PREPRAVIO ( OBAVEZNO POGLEDATI I NA OSNOVU OVOGA UNBANOVATI! ):
Ja sad ne znam zasto trebam biti kaznjen ako je ban namesten i sami vidite u POVu i mozete videti kada je editovao poruku ISTI TAJ FORUM NALOG.
MOLIM VAS UZMITE OVO U RAZMATRANJE I U OBZIR JER OVAKVI NAMESTACI NISU ZA SERVER ( bleklistovani su sa projekta.. )
Nadam se najboljem...
Link gde sam okacen za to pravilo: Approved - G.P 6.3 I 58589
Link gde je dokaz da sam dao sta su trazili:
MOLIM VAS UZMITE OVO U RAZMATRANJE I U OBZIR JER OVAKVI NAMESTACI NISU ZA SERVER ( bleklistovani su sa projekta.. )
Nadam se najboljem...