Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogrešno donesena odluka I Niko Salamanca

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
44039
Players nickname
Jovana Angelova
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
May 14, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1025703/

Jovanaangelova

Player
Player
Dobar dan... Ja sam jučer zatražila neformalnu na moju familiju a admin Niko Salamanca mi je odbio zahtjev i napisao ''Povecaj aktivnost na serveru pa se prijavi za 14 dana'', a ja sam samo ovaj tjedan skoro 40 sati aktivna i stavit cu sliku sa dokazom toga i usput ja od kad igram na ovom projektu nemam jednu žalbu postavljenu na mene i ja mislim da takodjer nemam niti jednu kaznu ic tako da smatram da je ovo veoma ružno od strane admina Nike i voljela bih da mi se da neformalna jer smo se jučer potrudili da vozimo karavane i mnogo mojih dobrih drugara je htjelo da uzmem neformalnu kako bi došli kod mene da mogu svi zajedno igraju informale a put ka tome mi je zaustavio Niko Salamanca sa tim odgovorom za aktivnost dok sam ja aktivna!!! Nadam se da je došlo do neke zabune i da ću dobiti neformalnu jer ovo stvarno nije okej, ja sam aktivna i aktivnost ce mi kao familiji biti mnogo veća kad dobijem neformalnu i mnogo sam se razočarala kad sam vidjela to za aktivnost.. Imam skoro 100 članova u porodici a zahtjev za neformalnu je 25 ljudi u porodici, ne znam odakle je sad u pitanje došla ''aktivnost na serveru'' ali i u tom faktoru sam veoma dobra, a ako mu se gleda aktivnost familije u logovima, tamo se ne vide karavani na koje smo potrošili dosta vremena a svi moji drugari i drugarice su se iznervirali kad su vidjeli da mi je zahtjev za neformalnu odbijen zbog ''neaktivnosti'' dok smo se mi trudili sa diplomacima i karavanima cijeli dan te smo upoznali nove drugare dok smo to radili i oni su isto rekli da bi došli kod nas pomoći sa eventima familije kad dobijemo neformalnu a onda nam Niko kaže da smo neaktivni????

evo slika gdje se vidi koliko sam sati aktivna i koliko ljudi u familiji imam...

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ipak je Odbijeno

Morate da popravite aktivnost , u Maju ste bili aktivni 5d samo

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom