Pozdrav administracijo. Prvo da Vam se zahvalim na citanju ovoga i da odmah predjem na stvar. Administrator Ady Benz koji me je aprila 26 pc checkao mi je dao ban iako nista ne koristim vec sam kacio unban appeal jer sam sa 100% sigurnoscu prihvatio pc check nerazmisljajuci o padanju. Radi se o tome da je tada PD 1.7 maknut i on je banovao i koga treba i koga ne treba kako bi se broj cheatera smanjio. Dakle dok me je on pc checkao pitao me je koji cheat koristim i govorio je da imam cleaner kog nemam i bio je siguran u to da imam cleaner ali nije stao pc check i dao mi ban vec je pola sata gledao everything i redux in game nadajuci se da ce naci nesto za sta moze da mi da ban ali nicega nije bilo jer je korumpiran. Radi se o tome da je on tvrdio da imam cleaner i NIJE mi dao ban odmah vec je nastavio da trazi razlog zbog koga ce me banati iako mi je sve bilo legit. Ja sam takodje zamolio da se pogleda njegov pov posto mislim da ono nije bilo fer jer nista mi nije nasao ni ing ni na racunaru a dobio sam ban. Hvala Vam na citanju administracijo nadam se da su Vam se sad neki putevi otvorili posle banovanja ady benza i da vidite tek sad sta je on zapravo radio i koliko je legit igraca dobilo ban. Ugodna vecer