Nazalost grize me savest zbog ovog sto sam uradio ja i gospodin Karlo Fjuri 11522 smo se posvadjali dok smo bili u famu i ja sam mu pre te svadje dao svoja 2 auta da ima za familiju i taj video sam snimio da bih kasnije mogao da ga namestim ako me iznwrvira zbog neceg, ali mene je iznerviralo to sto sam mu trazio 100k i nisam dobio jer smo tek napravili fam i niko para nije imao nakon toga sam se ja dog sa drugom (dule roleks) da ga namestimo za ban razmisljali smo sta da uradimo i ja sam se setio da imam taj snimak i da ga tako mogu namestiti za ban nakon toga sam poslao duletu na mail to da okaci na yt on je stavio to na forum i njemu je bilo odbijeno jer je video snimljen preko mog naloga ja sam onda sam ja okacio sa svog i bivsi senior administrator relja shajk je prihvatio zalbu sto se tice toga sto sam kacio sebe za 1.7 okacio sam se da me neko drugi ne bi kacio jer sam svaki dan razmisljao o tome. Pisem vam sada ovo u nadi da moj trenutno vrlo dobar drug sa granda Karlo Fjuri dobije unban meni ostavite bl i nikad je nemojste skinuti jer me trenutno zabole kurac za ovu igricu bez ikakve uvrede od kad sam ostavio igricu nisam seo za kompjuter hvala bogu tako da mozete mi dati i 7 blaclisti smao karlu dajte unban jer on ovde nije ni kriv ni duzan a najebao je jedini meni i duletu se na kraju odbilo to o glavu jer smo na kraju mi dobili bl tako sto je njega zajebao admin i rekao da je u drugoj dimenziji i da moze da pise sta oce a mn je neko hakovao discord acc i doxovao muju tako da dajte mu unban i meni dajte ban i za gta 6 grand ako ikad bude izasao
Srdacni pozdravi abrahame i mujo od gospodina tajsona
#freetysongucci
#freetysongucci
#freetysongucci
#freetysongucci
Srdacni pozdravi abrahame i mujo od gospodina tajsona
#freetysongucci
#freetysongucci
#freetysongucci
#freetysongucci