Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
60172
Players nickname
Nemanja Shaman
Administrators nickname
Zoki Roki
Date
May 16, 2025
Time
7:25
Proofs
nemam

Nemanja Shaman

Player
Player
Pozdrav pisem ovu zalbu zato ujedno i molbu za unban posto smatram da nemam potrebe da bude banovan zbog ovoga ako je doticnog igraca zanimalo kako sam dosao dosao gore sa autom kao i svaki normalan igrac ostavio ga dosao u zadnji minut i tjt. Kao drugo nisam tada bio u mogucnosti da odgovorim na vas zahtev za dostavu Pov-a a a takodje nisam ocekivao da cu biti kacen za nista nisam tip koji ce snimati svoj pov non stop zelim normalno da igram igricu ako treba PC check odradicemo nikakav problem sta god samo vas molim da ovaj put dobijem unban zato sto sam ih vec dobijao na dva meseca ali smatram da ovde nema razloga. Hvala Unapred!

Nemanja Shaman

Player
Player
Pozdrav pisem ovu zalbu zato ujedno i molbu za unban posto smatram da nemam potrebe da bude banovan zbog ovoga ako je doticnog igraca zanimalo kako sam dosao dosao gore sa autom kao i svaki normalan igrac ostavio ga dosao u zadnji minut i tjt. Kao drugo nisam tada bio u mogucnosti da odgovorim na vas zahtev za dostavu Pov-a a a takodje nisam ocekivao da cu biti kacen za nista nisam tip koji ce snimati svoj pov non stop zelim normalno da igram igricu ako treba PC check odradicemo nikakav problem sta god samo vas molim da ovaj put dobijem unban zato sto sam ih vec dobijao na dva meseca ali smatram da ovde nema razloga. Hvala Unapred!
Ne vidim stvarno razlog oprostite sto nemam dokaz ali sam dosao u zadnji minut sa drugog mesta slucaj je vredan ostavio sam auto na pocetku planine otisao sam do kruga isproveravao da nema nekog i odmah usao

Nemanja Shaman

Player
Player
Ne vidim stvarno razlog oprostite sto nemam dokaz ali sam dosao u zadnji minut sa drugog mesta slucaj je vredan ostavio sam auto na pocetku planine otisao sam do kruga isproveravao da nema nekog i odmah usao
Jos jednom vas molim za unban smatram da nema razloga i sta god da sam ucinio nece se ponoviti ovo mi je prva molba ispostujte i ja cu uzvratiti stvarno nisam tip koji krsi takva pravila il ima neke chitove.

Nemanja Shaman

Player
Player
I jos jednom oprostite mi na spamu ali stvarno zelim da igram ovaj projekat koji mi je prezanimljiv i najpre ga zelim igrati zato sto u privatnom zivotu imam dosta problema na zalost sa zdravljem i ova igrica mi na kraju dana dozvoljava da zaboravim na sve to stvarno bih vas zamolio za taj unban znaci mi

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Dal cete biti kaceni ili ne nikakve veze nema sa tim dal treba da snimate POV cjelog eventa , to je pravilo servera i ono tako zahtjeva od svih igraca koji ucestvuju na eventima , nemate POV kazna ostaje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom