Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27619
Players nickname
Max Ice
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Apr 27, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/BRl9kcK

Max Ice

Player
Player
Dobar dan draga administracijo, pre nekoliko godina sam napravio account i igrao na njemu neko vreme, dobio sam jedan put za 1.1 i dobio unban, pravio sam vise pauza i sad poslednji put jeste proslo dosta vremena od kad nisam ulazio, ovaj account je moj jedini account i nikom ga nisam davao niti sam ikad pravio twink, nisam ni bio banovan a da se secam, pa nisam imao potrebe za twinkom. Imam ime prezime mejl sta god treba od prvog sociala ili epica ili sta god da treba. Voleo bih da dodbijem unban jer nisam nista skrivio cak nisam ni igrao a moja sifra i mejl rade tako da niko nije ulazio da ih menja. Molio bih za unabn ako je moguce. Prijatan dan.

Max Ice

Player
Player
Dobar dan draga administracijo, pre nekoliko godina sam napravio account i igrao na njemu neko vreme, dobio sam jedan put za 1.1 i dobio unban, pravio sam vise pauza i sad poslednji put jeste proslo dosta vremena od kad nisam ulazio, ovaj account je moj jedini account i nikom ga nisam davao niti sam ikad pravio twink, nisam ni bio banovan a da se secam, pa nisam imao potrebe za twinkom. Imam ime prezime mejl sta god treba od prvog sociala ili epica ili sta god da treba. Voleo bih da dodbijem unban jer nisam nista skrivio cak nisam ni igrao a moja sifra i mejl rade tako da niko nije ulazio da ih menja. Molio bih za unabn ako je moguce. Prijatan dan.
Pardon jesam pravio twink, al on je dobio ban i nije unbanable, sad sam se setio zao mi je na gresci u pisanju, hteo sam da kazem da nakon tog 1.1 bana nisam pravio naloge i da mi je ostao samo ovaj account 27619, volio bih dobiti unban ako je ikako moguce. Izvinite jos jednom na nesporazumu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom