Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal Blacklisted I Mujo Simba

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19980
Players nickname
Cole Moon
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
May 18, 2025
Time
01:22
Proofs
www.youtube.com

Cole052

Player
Player
Poštovana administracijo,

Obraćam vam se s iskrenom molbom da razmotrite mogućnost skidanja bana sa mog naloga.

Potpuno sam svestan da sam prekršio pravila korišćenjem nedozvoljenih sredstava i duboko se kajem zbog te greške. Vreme koje je prošlo iskoristio sam da ozbiljno razmislim o svom postupku i njegovim posledicama. Danas u potpunosti shvatam koliko je važno poštovati pravila kako bi zajednica ostala stabilna, fer i prijatna za sve.

Od trenutka kada sam banovan, nisam pokušavao da zaobiđem kaznu ban evadingom, niti sam pravio nove naloge. Odlučio sam da poštujem vašu odluku i pričekam trenutak kada bih mogao da se iskreno obratim i zatražim drugu šansu na ispravan način.

Iskreno se nadam da biste mogli da mi pružite novu priliku da pokažem da sam naučio lekciju i da mogu biti deo servera na ispravan način.

Spreman sam da prihvatim bilo kakve uslove koje smatrate prikladnim za moj povratak, bilo da je reč o probnom roku, dodatnom nadzoru ili ograničenjima. Vaš server mi je mnogo značio, ne samo kao igra, već i kao zajednica kojoj sam želeo da pripadam.

Hvala vam što ste odvojili vreme da pročitate ovu poruku.

S poštovanjem,
Cole Moon

Status
Not open for further replies.
Top Bottom