Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
60533
Players nickname
Kira Oviouss
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
May 18, 2025
Time
00:00
Proofs
/

KiraOvss

Player
Player
Draga administracijo i Mujo i Abrahame. Vec je drug postavljao za mene unban appeal ali aldin je rekao da nije ukljucen u situaciju, sto je istina. Necu samo prekopirati tu zalbu da bih pokazao koliko mi je stalo do ovoga. Mislim da su svi svestni sta sam uradio i da to nisam trebao uraditi. Kao sto sam i pre rekao to sam uradio jer sam imao neke privatne probleme pa samim tim sam hteo da pauziram malo na projektu. Nisam bio svestan da se samo moze zatraziti ban pa sam onda napravio sebi blacklistu zbog gluposti. Stvarno nisam hteo nikoga uvrediti a posebno ne ovaj projekat i administraciju koja me je uvek ispostovala kad je bilo zasluzeno. Sa nekim igracima nisam bio u bas dobrim odnosima ali isto tako sam stekao i divna prijateljstva na ovom projektu i upoznao dozivotne prijatelje. Voleo bih da mogu opet da igram zajedno sa njima i da ako moze mi progledate kroz prste i date jednu zadnju sansu da igram. Uradicu sta god treba da dobijem unban i opet krenem da igram. Pristajem na moneywipe ili bilo kakvu kaznu.

Takodje bih molio da se svaki off topic komentar kazni.

Pozdrav,
Kira Oviouss.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom