Informacije
1. Vaše ime IRL: Nikola
2. Vaše godine: 28
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): U zavisnosti od posla, uglavnom 17h do 23h (Ponekad kada sam druga smena mogu biti od 07h do 13:30h)
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):6-8h
6. Vaš Discord: itebejac.
7. Vaše ingame ime: Tony Sonora
8. Vaš ID: 71957
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Zelim pomoci igracima shvatiti malo bolje RP, ozbiljnije. Vec sam i ranije imao svojih nekoliko SAMP servera i igrao sam ranije na drugim RP serverima, tako da su mi RP pravila poznata. Mislim da stariji Admini imaju prednost zbog svoje ozbiljnosti, smirenosti i spretnosti u raznim situacijama, ne reaguju ishitreno u raznim situacijama, vec diplomatski.
2. Koje su vaše prednosti?
- Moja prednost je moja aktivnost i snalazenje, mogu biti aktivan dobar deo dana, i snalazim se veoma dobro u raznim situacijama, stalozen sam i smiren.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Ponekad sam previse popustljiv.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
- Naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
- Trenutno ga nemam, vec sam prodao kako bih se spremio za ovu aplikaciju.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
- Trenutno ne, ali krajem leta najverovatnije da necu biti aktivan par nedelja, mozda budem aktivan ali na sat - dva.
1. Vaše ime IRL: Nikola
2. Vaše godine: 28
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): U zavisnosti od posla, uglavnom 17h do 23h (Ponekad kada sam druga smena mogu biti od 07h do 13:30h)
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):6-8h
6. Vaš Discord: itebejac.
7. Vaše ingame ime: Tony Sonora
8. Vaš ID: 71957
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Zelim pomoci igracima shvatiti malo bolje RP, ozbiljnije. Vec sam i ranije imao svojih nekoliko SAMP servera i igrao sam ranije na drugim RP serverima, tako da su mi RP pravila poznata. Mislim da stariji Admini imaju prednost zbog svoje ozbiljnosti, smirenosti i spretnosti u raznim situacijama, ne reaguju ishitreno u raznim situacijama, vec diplomatski.
2. Koje su vaše prednosti?
- Moja prednost je moja aktivnost i snalazenje, mogu biti aktivan dobar deo dana, i snalazim se veoma dobro u raznim situacijama, stalozen sam i smiren.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Ponekad sam previse popustljiv.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
- Naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
- Trenutno ga nemam, vec sam prodao kako bih se spremio za ovu aplikaciju.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
- Trenutno ne, ali krajem leta najverovatnije da necu biti aktivan par nedelja, mozda budem aktivan ali na sat - dva.