Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Unban appeal GP 1.1 | Niko Salamanca

Your ID
71957
Players nickname
Tony Sonora
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
May 18, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1028930/

Aura92

Player
Player
Postovana Administracijo, mislim da je doslo do velike zabune, ja na svom socijal club nalogu nemam ni jedan drugi nalog registrovan sem ovog naloga koji koristim svakodnevno. Redovno mi dolazi drustvo kod mene i zajedno igramo preko istog interneta i moguce da je doslo do takve greske a da to nismo prijavljivali posto nismo ni znali da je potrebno to uraditi. Zamolio bih za unban posto imam mnogo drugara ovde sa kojima provodim vreme, takodje i dosta sam ulozio u svoj nalog kako finansijski tako i vremenski, iz tog razloga sam i aplicirao za Administraciju danas jer sam zeleo da pomognem ovom projektu. Hvala puno i nadam se pozitivnom odgovoru.

Aura92

Player
Player
Samo da se nadovezam, ako i jesmo napravili tu grešku nismo svesno to uradili, takodje se neće više ponavljati, možete videti i kroz moju istoriju da se nije desilo ponavljanje grešaka nakon sto sam napravio za FearRP jer sam jedino za to i bio kažnjen, i jednom za SS gde nisam bio svestan da je tu bio strimer već sam mislio da je obična talacka bila u pitanju. Ako mogu nekako da ispravim ovu gresku pristajem na uslove koju Administracija ima da predloži. Hvala na odvojenom vremenu.

Top Bottom