Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Leader za Los Santos Vagos | Ognjen Carkic

Status
Not open for further replies.

Ognjen Carkic

Player
Player

1. Vaše ime IRL: David

2. Vaše godine: 15

3. Vremenska zona: GMT +1

4. Prosjek online po danu: 4h-9h

5. Vaš Discord: david2_8_1

6. Vaše ingame ime: Ognjen Carkic

7. Vaš ID: 54188

Dodatne informacije

1. Lider za:
Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

Prvi razlog – Vizija i identitet bande:
Los Santos Vagos je više od obične bande – to je ime koje nosi težinu, istoriju i reputaciju u GTA svetu. Moj cilj kao lidera je da toj organizaciji vratim punu snagu i autoritet koji zaslužuje. Želim da Vagos ponovo bude strah i poštovanje u očima drugih bandi i mafija, ali ne samo kroz nasilje – već kroz jedinstven i utemeljen RolePlay. Vizija koju imam uključuje formiranje unutrašnjeg kodeksa ponašanja, strogu hijerarhiju, lojalnost, tradiciju i ponos koji će svaki član osećati kad nosi žuto.

Drugi razlog – Iskustvo, organizacija i timski duh:
Imam dugogodišnje iskustvo u kriminalnim organizacijama unutar RP zajednica. Bio sam deo bandi, mafija, pa čak i lider manjih grupa na drugim serverima. Znam koliko je važno da lider bude aktivan, posvećen i organizovan. Znam motivisati tim, delegirati odgovornosti i prepoznati talente. Uvek radim na razvoju igrača oko sebe, pružam priliku svima koji se ističu i stvaram atmosferu u kojoj se oseća pripadnost. Moje vođstvo se ne zasniva na strahu već na poštovanju i zajedničkoj ambiciji – da budemo najbolji, ali na pravi način.

Treći razlog – Balans RP-a i akcije:
Znam da mnoge bande na serveru često zaborave suštinu RolePlaya. Moj pristup je drugačiji – želim da svaki sukob ima pozadinu, razlog i posledicu. U Vagose želim dovesti i kreativnost, taktiku, pregovaranje i međuljudske odnose. Svaka akcija koju organizujemo biće unapred isplanirana kroz IC sastanke i brifinge. Moja organizacija neće biti haotična – biće to stabilna kriminalna mašina, gde svaki član zna svoju ulogu, gde ne dominira samo snaga, već i pamet.

3. Vaš Savjet za poboljšanje RolePlaya u organizaciji:

Jedan od ključnih problema koji često vidim u kriminalnim organizacijama je površni RP – igrači ulaze u organizacije samo zbog oružja i pucanja, bez ikakve dubine. Moj plan je da to potpuno promenim. Ako postanem lider, uvediću nekoliko ključnih RP reformi koje će Vagose izdvojiti od drugih:

1. Sistem rangova i zaduženja:
Svaki član će imati rang koji nešto znači – ne samo ime, već konkretne obaveze (npr. vođa za oružje, menadžer novih članova, pregovarač, vođa patrola, itd.). Time svaki član ima svoju ulogu i oseća se važnim za funkcionisanje organizacije.

2. RP inicijative i tradicija:
Uvešću rituale primanja novih članova, IC testove lojalnosti i obuke za ponašanje u konfliktima i sa policijom. Biće organizovane veče priča iz "vagos istorije", gde stariji članovi prenose znanje mlađima. Na taj način se stvara RP dubina i kultura bande.

3. Aktivna saradnja sa drugim organizacijama:
Umesto konstantnog ratovanja bez povoda, planiram organizovati IC pregovore, saveze i dogovore sa drugim kriminalnim organizacijama. Sukobi će imati realnu pozadinu i posledice, a ne biti samo razlog za killfeed.

4. Edukacija članova o pravilima i RP veštinama:
Svaki novi član će proći kroz internu RP akademiju – naučiće osnove RP ponašanja, pravila servera, korišćenje komandi, kao i šta je dobar IC/OOC balans. Time ću osigurati da Vagos ne krši pravila servera i da se ne povezuje sa lošim RP-om.

5. Događaji za zajednicu:
Osim kriminalnih aktivnosti, planiram organizovati javne RP događaje – npr. žurke u hoodu, graffiti battle-e, ilegalne trke, boks mečeve. Time ćemo se povezati i sa širim zajednicama igrača i povećati interesovanje za Vagos kao RP brend.

:RANKOVI:

1. Suspend

2. Recluta

3. Soldado

4. Sicario

5. Traficante

6. Transportista

7. Pinta Baja

8. Pinta Alta

9. Turfer

10. Caporal

11. Mano Derecha

12. Sub Jefe

13. El Jefe

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Vagos koji će se održati u Ponedeljak 26.05.2025. u 18:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom