Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17073
Players nickname
Somi Ilic
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 25, 2025
Time
03:50
Proofs
,

somi ilic

Player
Player
Postovana administracijo, zelim da vam se obratim vezano za blacklistu tek posle sam skontao o cemu se radelo da sam bio na nekom neoficijalnom discordu, mogu vam samo reci da to nije do mene jel sam iskljucivo ja pazio te stvari, al u Januaru Ove godine mi je bio hakovan i sa möglich discorda je slato svim mojim prijateljima ono kao Steam Gift i ulazeno na Jos neke servere, ja licno sam imao dosta servere i nisam ni obracao paznju a bilo me i mrzelo da brisem i ovo iz inboxa sto su svima slali i servere, i sve reko Sutra cu i tako mi to ostalo i dobio blacklist zbog toga,
Iskren da budem Imam 29godina Imam svoju porodicu,radim, ne pada mi napamet da se bakcem sa nekakvim glupostima, a mozete videti i moj Forum koliko Sam krsio pravila a koliko Sam Bio u igrici, kad god sam mogao ja Sam ulazio na Server i igrao,sa moje strane ja se izvinjavam al mislim da ja licno nikakvu gresku nisam napravio jer me gluposti ne interesuju,
Sve najbolje vam zelim, lepo vece

Status
Not open for further replies.
Top Bottom