Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
21400
Players nickname
Ivica Monte
Administrators nickname
Denis Miic
Date
May 19, 2025
Time
02:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1029231/

Ivica Monte

Player
Player
Postovanje,

Dobio sam warn za Generalno Pravilo 6.15. Situacija je malo drugacija sa nova skripta na Hitman preko darknet mobilna aplikacija. Sve po IC prihvatio cilj, nisam prekrsio pravilo zelena zona, cr, vdm bukvalno nijedno. Kako sto je zamisljena skripta samo sam ga ubio po IC. On ima wanted i skripta ga prebacuje u zatvor a ja dobijam nagrada.

Nije jos definisano koji razlog bi izdao za ovakva stvar kad glavna cilj je kill, nema logika brojati 5 sekunde. Takva je bila i promocija na Grandov youtube sa strane Slim, na engleske forume koliko sam primetio kaznjava se samo neko kad abuse hitman kao ic razlog da bi napravio mass rdm.

Smatram da odluka nije ok.

Ivica Monte

Player
Player
3rADZjG.jpeg

Evo jos jedan dokaz da sam uredno pitao na tiket, sa administrator Zaki smo pricali i da ne bude davanje pogresni informacije sam trazio senior.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

Moras na bilo koji nacin glasovno naglasiti da si tu radi Bountija odbrojat 5s nakon toga onda mozes da ubijes osobu ali takodje osoba ima puno pravo na samoodbranu
Ovaj put posto si pitao admine i ocigledno dobio losiji odgovor skinut cu kaznu​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom