Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za Los Santos Vagos | Petar Brzakovicc | 66808

petarb

Player
Player
1. Vaše ime IRL:petar
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Prosjek online po danu:3-6h
5. Vaš Discord:petar081269
6. Vaše ingame ime:Petar Brzakovicc
7. Vaš ID:66808
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dodatne informacije

1. Lider za Los Santos Vagos
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
  • 1.Vec sam duze vreme na ovom projektu,poznajem nacin funkcionisanja i pravila unutar bandi.Imam velikog iskustva u CRIME.
  • 2.Cilj mi ne bi bio da samo pucamo i krademo vec da izgradimo lep kolektiv sa puno uzajamnog postovanja kako bi organizacija funkcionisala u najboljem redu.
  • 3.Cilj mi je da izgradim reputaciju Vagosa kao jednu od najprofesionalnijih kriminalnih organizacija koja ce biti prepoznata po strahopostovanju koja ce biti uneta u grad.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Znam kako da izgradim lojalnu, aktivnu i efikasnu ekipu. Uvek stavljam akcenat na kvalitetan RP, poštovanje pravila servera i redovnu komunikaciju sa članovima kako bi organizacija funkcionisala kao celina. Moji članovi znaju svoje zadatke i uloge, što povećava realizam i kvalitet interakcije sa drugim grupama i frakcijama.

Cinovi:
1.Suspend
2.Klinac
3.Diler
4.Ulicar
5.Batinas
6.Vandal
7.Reketar
8.Makro
9.Lovac na glave
10.Ruka pakla
11.Desna ruka