Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28987
Players nickname
Johnn_Smiith
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Jul 25, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/Jqwj6lL

Dusan Bahran

Player
Player
Poštovani članovi Grand RP administracije,

obraćam vam se sa iskrenom molbom da još jednom razmotrite moj slučaj i date mi priliku da ponovo igram na vašem serveru. Dana 25.07.2024. godine dobio sam ban za kršenje pravila GP 1.4 (deljenje naloga), koji je izrekao admin Niko_Salamanca. Iskreno priznajem grešku i želim da iznesem svoju stranu priče, uz nadu da će te je razmotriti sa razumevanjem.

Naime, kada sam prvi put napravio nalog sa ID-om 599, nisam bio dovoljno upućen u pravila servera, igrao sam vrlo kratko i ubrzo prestao i taj social club vise ni nemam. Kasnije, kada su moji prijatelji počeli aktivno da igraju Grand RP, vratio sam se i napravio novi nalog (ID 28987), koji je od tada moj glavni i jedini aktivni nalog.

U neznanju i pod pogrešnim utiskom da je dozvoljeno imati više naloga, napravio sam još jedan (ja mislim ID 41020) kao twink, ali sam igrao isključivo na svom main nalogu 28987 twink 41020 sam slabo i koristio. Problem je nastao kada sam, na nagovor prijatelja, podelio podatke od starog naloga (ID 599) – naloga na kojem sam svega nekoliko puta bio aktivan i koji više nisam koristio. Taj potez je bio potpuno nepromišljen, a posledice su me skupo koštale. Ja sam njemu dao sifru i mail i on je igrao i pravio greske ne znam ni ja sam vise nismo u kontaktu.

Znam da je deljenje naloga ozbiljno kršenje pravila i potpuno prihvatam odgovornost. Takođe, želim da naglasim da nikada nisam imao nameru da varam ili iskorišćavam sistem – greška je proistekla iz neznanja i loše procene.

Danas, nakon skoro godinu dana od bana, pišem vam sa iskrenim kajanjem i željom da se vratim na server. Svestan sam pravila i spreman da ih u potpunosti poštujem. U međuvremenu sam sazreo, naučio lekciju i garantujem da se ovakva situacija više nikada neće ponoviti.

Ukoliko bude potrebno, pristajem na kompletan money wipe i druge moguće sankcije – samo vas molim da mi date još jednu šansu da igram na nalogu ID 28987, koji je moj pravi main. a ne 599

Unapred zahvaljujem na vremenu i razumevanju.

S poštovanjem,
Tadić

Status
Not open for further replies.
Top Bottom