Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Licna Biografija I Danijell Bull I 59834

Danijell Bull

Player
Player
Ime: Daniel Bull

Pol: Muski

Godine: 26

Datum rođenja: 16.1.1999

Državljanstvo: Srbsko

Nacinalnost: Srb

Mesto rođenja: Republika Srpska

Mesto Boravka: Banja Luka

Otac: Sergej

Majka: Vanesa

Visina i tezina: 189cm / 73KG

Vrsta tela: Izgradzeno

Boja ociju: svetlo plave

Boja kose: smedja

Osobine: Pravedan, marljiv, uviđajan,iskren i snalazljiv

Hobi: Trkac maratona,dobar u nogometu, dobar pucac i vozac

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Biografija – Daniel
Rođen sam u glavnom gradu Republike Srpske, u Banja Luci gde sam proveo svoje djetinstvo. Moj otac Sergej bio je poznat u kraju kao vredan i pošten automehaničar, dok je moja majka Vanesa radila kao medicinska sestra u lokalnoj ambulanti. Odrastao sam skromno, ali sam naučio da poštujem rad, porodicu i čast. Još kao dete sam pomagao ocu u garaži, a s majkom sam učio da ostanem miran i razuman čak i kad je najteže. Kroz detinjstvo su me pratili i teški trenuci, ali i oni koji su me ojačali i naučili da se borim. Kada sam postao punoletan, odlučio sam da napustim rodno mesto i krenem u potragu za boljim životom. Stigao sam u grad sa znanjem, voljom i snovima. Nasao sam i zenu dobio i decu i nasao svoj poso.

Daniel moze voziti sportski auto po offroad putu do 75kmh i moze voziti auto dok ima revolver u ruci (Nema PG-a vožnje poput skakanja sa stena, preko jezera itd)

Daniel moze uci u 2v1 fight zbog svih akcija na kojima je bio. (poštujući Fear RP).

Daniel moze pretrazivati osobu sa rezovlerom u ruci i moze dizati osobu sa revolverom u ruci

Daniel moze pretrazivati osobu sa bilo koje strane i moze dizati pusku sa poda dok ima revolver u ruci

Daniel moze razbiti kamericu pomocu /me /do komandi.

Daniel može koristiti oružje bez serijskih oznaka

Daniel ne vjeruje ljudima i može da ih ubije ako im se ne sviđaju (poštuje se pravilo od 5 sekundi)

Last edited:
Top Bottom