Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Danijell Bull

Player
Player
Ime: Daniel Bull

Pol: Muski

Godine: 26

Datum rođenja: 16.1.1999

Državljanstvo: Srbsko

Nacinalnost: Srb

Mesto rođenja: Republika Srpska

Mesto Boravka: Banja Luka

Otac: Sergej

Majka: Vanesa

Visina i tezina: 189cm / 73KG

Vrsta tela: Izgradzeno

Boja ociju: svetlo plave

Boja kose: smedja

Osobine: Pravedan, marljiv, uviđajan,iskren i snalazljiv

Hobi: Trkac maratona,dobar u nogometu, dobar pucac i vozac

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Biografija – Daniel
Rođen sam u glavnom gradu Republike Srpske, u Banja Luci gde sam proveo svoje djetinstvo. Moj otac Sergej bio je poznat u kraju kao vredan i pošten automehaničar, dok je moja majka Vanesa radila kao medicinska sestra u lokalnoj ambulanti. Odrastao sam skromno, ali sam naučio da poštujem rad, porodicu i čast. Još kao dete sam pomagao ocu u garaži, a s majkom sam učio da ostanem miran i razuman čak i kad je najteže. Kroz detinjstvo su me pratili i teški trenuci, ali i oni koji su me ojačali i naučili da se borim. Kada sam postao punoletan, odlučio sam da napustim rodno mesto i krenem u potragu za boljim životom. Stigao sam u grad sa znanjem, voljom i snovima. Nasao sam i zenu dobio i decu i nasao svoj poso.

Daniel moze voziti sportski auto po offroad putu do 75kmh i moze voziti auto dok ima revolver u ruci (Nema PG-a vožnje poput skakanja sa stena, preko jezera itd)

Daniel moze uci u 2v1 fight zbog svih akcija na kojima je bio. (poštujući Fear RP).

Daniel moze pretrazivati osobu sa rezovlerom u ruci i moze dizati osobu sa revolverom u ruci

Daniel moze pretrazivati osobu sa bilo koje strane i moze dizati pusku sa poda dok ima revolver u ruci

Daniel moze razbiti kamericu pomocu /me /do komandi.

Daniel može koristiti oružje bez serijskih oznaka

Daniel ne vjeruje ljudima i može da ih ubije ako im se ne sviđaju (poštuje se pravilo od 5 sekundi)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom