Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
599
Players nickname
Emeror_Chosen
Administrators nickname
Sova_Avos
Date
Dec 27, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/FkquBWC

Dusan Bahran

Player
Player
Poštovani administratori,

Ovime podnosim zvaničan zahtev za unban mog naloga ID 599, koji je banovan zbog kršenja pravila GP 1.1. Želeo bih da objasnim okolnosti koje su dovele do ove situacije.

Naime, ID 599 je moj glavni nalog, dok je ID 28987 bio korišćen kao twink nalog. U trenutku kada sam kreirao treći nalog, nisam bio u potpunosti upoznat sa zabranom posedovanja više od dva naloga, što je dovelo do nenamernog kršenja pravila GP 1.1. Greška je bila nepromišljena i zasnovana na neznanju, a ne na pokušaju zloupotrebe.

U potpunosti razumem važnost pravila i njihove uloge u održavanju fer i zdravog okruženja na serveru. Spreman sam da prihvatim svaku dodatnu proveru, kao i da ubuduće poštujem sva pravila bez izuzetka. Obećavam da se ovakva situacija više neće ponoviti.

Zamolio bih Vas da razmotrite mogućnost skidanja bana sa mog glavnog naloga (ID 599), jer mi je veoma stalo do zajednice i uloženog vremena na tom nalogu. Spreman sam na bilo kakvu sankciju u vidu upozorenja ili brisanja dodatnog naloga, ukoliko je to potrebno.

Hvala Vam na vremenu i razumevanju.

Srdačan pozdrav,

Status
Not open for further replies.
Top Bottom