Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12512
Players nickname
Qiao Xiaolei
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Apr 23, 2025
Time
14:45
Proofs
https://imgur.com/ixfeHQo

Qiao Armone

Player
Player
Poštovani,

dobio sam ban zbog navodnog hakiranja računa, pa bih želio pojasniti situaciju i zamoliti za dodatne informacije. Nisam siguran odnosi li se ban na to da je netko moždaupao na moj račun dok me nije bilo (bio sam odsutan oko mjesec dana), ili se smatra da sam ja ušo na tuđi račun.
Ako je riječ o tome da je netko pristupio mom računu, spreman sam odmah promijeniti lozinku i mail sko treba. Ako trebate dodatne informacije, slobodno mi se obratite.
U slučaju da je problem u tome što sam ja pristupio tuđem računu, želim objasniti da me prije otprilike dva mjeseca prijatelj zamolio da pokušam ući na njegov račun kako bi provjerio ispravnost lozinke. Pristao sam, nisam znao da to može dovesti do sankcija, a na računu sam bio svega minutu, isključivo da provjerim radi li lozinka.
Iskreno se ispričavam, svjestan sam svoje greške i spreman sam prihvatiti money wipe ili čak izradu novog računa što god smatrate prikladnim.
Zahvaljujem na razumijevanju i molim vas za priliku da riješimo ovu situaciju.
S poštovanjem, Qiao

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Social Club ne moze dobiti unban , ID nije banovan

Status
Not open for further replies.
Top Bottom