1. Vaše ime IRL: Nemanja
2. Vaše godine: 31
3. Vremenska zona: UTC
4. Od kada do kada ste inače ingame: Od 18h do 23h
5. Prosečna aktivnost po danu: 4 do 6 sati, u zavisnosti od obaveza
6. Vaš Discord: Alexiosmatador
7. Vaše ingame ime: Alexios Santos
8. Vaš ID: 41759
9. Želim biti kurator: Crime ili State (State)
Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati admin?
Želim da postanem administrator jer me raduje uloga pomoći projektu i održavanja reda. Dobro poznajem RP pravila i uživao bih u njihovom sprovođenju i objašnjavanju igračima, naročito onima koji su novi ili nesigurni.
2. Koje su vaše prednosti?
Smatram se pravednom i staloženom osobom. Uvek nastojim da saslušam svaku stranu i donesem objektivnu odluku. Takođe, imam izražen osećaj odgovornosti i poštovanja prema zajednici.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad sam previše detaljan i uporan, jer želim da sve funkcioniše savršeno. To zna da oduzme više vremena, ali uvek je u cilju kvaliteta i pravednosti.
4. Hoćeš li biti spreman da napustiš RP život i postaneš admin?
Da, potpuno sam spreman da se posvetim administratorskoj ulozi i da preuzmem odgovornost koju ona nosi.
5. Hoćeš li biti spreman prodati svoj biznis?
Da, i trenutno nemam nijedan biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprečava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne, nemam nikakvih problema koji bi uticali na moju aktivnost.
2. Vaše godine: 31
3. Vremenska zona: UTC
4. Od kada do kada ste inače ingame: Od 18h do 23h
5. Prosečna aktivnost po danu: 4 do 6 sati, u zavisnosti od obaveza
6. Vaš Discord: Alexiosmatador
7. Vaše ingame ime: Alexios Santos
8. Vaš ID: 41759
9. Želim biti kurator: Crime ili State (State)
Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati admin?
Želim da postanem administrator jer me raduje uloga pomoći projektu i održavanja reda. Dobro poznajem RP pravila i uživao bih u njihovom sprovođenju i objašnjavanju igračima, naročito onima koji su novi ili nesigurni.
2. Koje su vaše prednosti?
Smatram se pravednom i staloženom osobom. Uvek nastojim da saslušam svaku stranu i donesem objektivnu odluku. Takođe, imam izražen osećaj odgovornosti i poštovanja prema zajednici.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad sam previše detaljan i uporan, jer želim da sve funkcioniše savršeno. To zna da oduzme više vremena, ali uvek je u cilju kvaliteta i pravednosti.
4. Hoćeš li biti spreman da napustiš RP život i postaneš admin?
Da, potpuno sam spreman da se posvetim administratorskoj ulozi i da preuzmem odgovornost koju ona nosi.
5. Hoćeš li biti spreman prodati svoj biznis?
Da, i trenutno nemam nijedan biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprečava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne, nemam nikakvih problema koji bi uticali na moju aktivnost.