Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
37737
Players nickname
Pele Mintz
Administrators nickname
Nemanja Zajcev
Date
May 20, 2025
Time
16:02
Proofs
Postovana Administracijo Pre par minuta sam dobio ban za jucerasnju situaciju, https://gta5grand.com/forum/threads/1030853/#post-3601548 Sta se desilo jeste da sam pomagao prijatelju za testove u auto skoli na drugom monitoru i nisam obracao dovljo npaznje na monitor i stavio crne pezy patike za 200k na tezgu. Nakon nekoliko sekundi patike su bile kupljene nista mi nije bilo jasno jer nisam stavio na tezgu nista u vrednosti tako mako malo novca kada sam pogledao na tezgu video sam sta mi je falilo i poceo sam juriti decka koji ih je kupio ali je uzeo auto i otisao, nakon sat vremena nasao sam njegov discord i pisao mu i trazio da ih odkupim od njega zato sto mi je to omiljeni item za koji sam skupljao vise od godinu dana i omiljeni item koji sam imao. Dogovarali smo se za koliko ih mogu odkupiti i nasli smo se na negde oko 70% cene tih patika. jer je njemu bilo zao mene i mog gubitka a u isto vreme bila je moja greska i obojici nam se cinilo fer (ako je potrebno mogu vam snimiti ceo chat sa njim i poslati) prodao sam vredne iteme koje sam imao i kupio ih od istog coveka koji ih je od mene uzeo za 200k jer je obojici zvucelo najvise fer da tako bude evo pov kada se to desilo instant replay mi je samo 1min i 15 sec imam jos nekoliko povova ako je potrebno upload cu ili vam poslati u dm,isto kao i za chat sa njime https://youtu.be/xb6D9klZUJ0 Shvatio sam svoju gresku ovo je prvi put da mi se ovako nesto desava i nadam se da ce mi biti oprosteno Pristajem na money wipe

Pele Mintz

Player
Player
Postovana Administracijo

Pre par minuta sam dobio ban za jucerasnju situaciju, Approved - G.P. 1.7 I ID 37737, ID 72231

Sta se desilo jeste da sam pomagao prijatelju za testove u auto skoli na drugom monitoru i nisam obracao dovljo npaznje na monitor i stavio crne pezy patike za 200k na tezgu. Nakon nekoliko sekundi patike su bile kupljene nista mi nije bilo jasno jer nisam stavio na tezgu nista u vrednosti tako mako malo novca kada sam pogledao na tezgu video sam sta mi je falilo i poceo sam juriti decka koji ih je kupio ali je uzeo auto i otisao, nakon sat vremena nasao sam njegov discord i pisao mu i trazio da ih odkupim od njega zato sto mi je to omiljeni item za koji sam skupljao vise od godinu dana i omiljeni item koji sam imao. Dogovarali smo se za koliko ih mogu odkupiti i nasli smo se na negde oko 70% cene tih patika. jer je njemu bilo zao mene i mog gubitka a u isto vreme bila je moja greska i obojici nam se cinilo fer (ako je potrebno mogu vam snimiti ceo chat sa njim i poslati) prodao sam vredne iteme koje sam imao i kupio ih od istog coveka koji ih je od mene uzeo za 200k jer je obojici zvucelo najvise fer da tako bude

evo pov kada se to desilo instant replay mi je samo 1min i 15 sec imam jos nekoliko povova ako je potrebno upload cu ili vam poslati u dm,isto kao i za chat sa njime
Shvatio sam svoju gresku ovo je prvi put da mi se ovako nesto desava i nadam se da ce mi biti oprosteno

Pristajem na money wipe

Pele Mintz

Player
Player
zelim samo da dodam da se cuje u pozadini kako prijatelju pomazem oko pitanja za auto skolu i predpostavljam da sam se zbog toga zbunio i promasio cenu
Postovana Administracijo

Pre par minuta sam dobio ban za jucerasnju situaciju, Approved - G.P. 1.7 I ID 37737, ID 72231

Sta se desilo jeste da sam pomagao prijatelju za testove u auto skoli na drugom monitoru i nisam obracao dovljo npaznje na monitor i stavio crne pezy patike za 200k na tezgu. Nakon nekoliko sekundi patike su bile kupljene nista mi nije bilo jasno jer nisam stavio na tezgu nista u vrednosti tako mako malo novca kada sam pogledao na tezgu video sam sta mi je falilo i poceo sam juriti decka koji ih je kupio ali je uzeo auto i otisao, nakon sat vremena nasao sam njegov discord i pisao mu i trazio da ih odkupim od njega zato sto mi je to omiljeni item za koji sam skupljao vise od godinu dana i omiljeni item koji sam imao. Dogovarali smo se za koliko ih mogu odkupiti i nasli smo se na negde oko 70% cene tih patika. jer je njemu bilo zao mene i mog gubitka a u isto vreme bila je moja greska i obojici nam se cinilo fer (ako je potrebno mogu vam snimiti ceo chat sa njim i poslati) prodao sam vredne iteme koje sam imao i kupio ih od istog coveka koji ih je od mene uzeo za 200k jer je obojici zvucelo najvise fer da tako bude

evo pov kada se to desilo instant replay mi je samo 1min i 15 sec imam jos nekoliko povova ako je potrebno upload cu ili vam poslati u dm,isto kao i za chat sa njime
Shvatio sam svoju gresku ovo je prvi put da mi se ovako nesto desava i nadam se da ce mi biti oprosteno

Pristajem na money wipe
zelim samo da dodam da se u pozadini cuje kako pomazem drugu oko pitanja za auto skolu i da sam se verovatno zato zbunio oko cene patika

Status
Not open for further replies.
Top Bottom