Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
72255
Players nickname
FIB Lukile White
Suspect ID
53580
Date of violation
May 21, 2025
Time of violation
20:30
Proofs
https://youtu.be/monmnAm4KWA

Lazar Scarface

Player
Player
Ovako je sve pocelo isao sam kao MOSSAD Agent da prikupljam dokaze u geto i kao sto mozemo videti kako me neka trojica robaju i VIDIMO KAKO NEMAM NISTA OD ORUZJA I BACAM BALACLAVU zatim nakon toga sam dobio crni papiric za korumprianost zato sto sam navodno pucao u getu a vidimo DA NEMAM ORUZJA SA CIME DA PUCAM Nakon toga sam bio oboren u getu imam pov svega i direktor ne zeli da me vrati niti pogleda ceo pov i poruke koje sam mu slao .Molim vas da se ovo sto pre resi!

Lazar Scarface

Player
Player
Ovako je sve pocelo isao sam kao MOSSAD Agent da prikupljam dokaze u geto i kao sto mozemo videti kako me neka trojica robaju i VIDIMO KAKO NEMAM NISTA OD ORUZJA I BACAM BALACLAVU zatim nakon toga sam dobio crni papiric za korumprianost zato sto sam navodno pucao u getu a vidimo DA NEMAM ORUZJA SA CIME DA PUCAM Nakon toga sam bio oboren u getu imam pov svega i direktor ne zeli da me vrati niti pogleda ceo pov i poruke koje sam mu slao .Molim vas da se ovo sto pre resi!
ISPRAVKA POV

Lazar Scarface

Player
Player
ISPRAVKA ID 53040

Tajksi Fushiguro

Vegito
Server Administrator
Odbijeno
>>ID 57517 ce dobiti kaznu za G.P 6.4<<

Robao si nekog kao drzavni sluzbenik, iskoristio si funkciju lisica od organizacije da bi vezao igraca kog si pljackao.

Sto se tice FIB-a lider ima puno pravo da izbaci clana u kome je izgubio poverenje, to je njegova organizacija.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom