Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
75528
Players nickname
Turbo Kamata
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
May 20, 2025
Time
19:53
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=1zT3sJbIcV0

turbokamata

Player
Player
Ja moram da napisem zalbu jer ovo nema smisla, Kaci me za slucajno okrznut auto u NG posto se meni lik nije ni ocitao sto se da videti po stilu udaranja u kola.
Zasta mene kaznjava Nikola Armani, tolko ljudi krse pravila , ovo sto sam ja uradio uopste nije VDM. Tako da hocu da porucim Adminu NIKOLI ARMANIJU da nauci pravila malo bolje pa onda da donosi odluke i kaznjava igrace.

turbokamata

Player
Player
Jos se u pozadini ovog klipa cuje i Discord. Sta bre Armani ti kaznjavas druze .? Sta si me kaznio...za sta bre? Ovo je tebi VDM ? Lepo da sednes i naucis RP pravila pa onda da budes admin.
Jasno nalaze VDM to jest VEHICLE DEATHMATCHING da je to NAMERNO UDARANJE I KAZENJE LJUDI.
U ovom klipu aj en vidim namerno da sam lika uopste i hteo da udarim kolima jednostavno mi se nije ocitao lik i samo se stvorio ispred to ej vrv zbog njegovog reduxa pa sjebe celu igricu ne znam ne pricam o cemu ne znam nista al 10000% znam da je tvoja odluka donesena bez dovoljno znnanja o pravilima. I kad mene vec kaznjavas , sto njega ne kazni ? sad me pitaj zasto njega da kaznis....strasno. Zaprepascen sam

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format i obrati paznju sta pises na zalbi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom