1. Vaše ime Lazar Lugic
2. Vaše godine 28
3. Vremenska zona BGD +1
4. Prosjek online po danu 6-8h
5. Vaš Discord: @lugabebo
6. Vaše ingame ime: OuDzi Trtovic
7. Vaš ID: 66521
Dodatne informacije
1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Zelim da budem general nase vojske koja se poslednjih par mandata nije pokazala kao sposobna i uvek je falilo ljudstva, moja ideja je da sprovedem jedan interesantan i zahtevan mandat svim buducim oficirima tako da im bude zadovosljstvo ali i zahtevno da budu vojnici. Svojom aktivnoscu podstacicu mlade vojnike na rad red i disciplinu i imacu kontrolu svoje baze uvek i u svakom trenutku.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj savet bi bio da se uvedu neke aktivnosti unutar same organizacije, ljudi dozivljavaju NG kao cuvare kapije sto je samo najmanji deo posla koji vojska obavlja.
Redovno i dominantno pojavljivanje i pokazivanje moci bila bi obavezna stvar nase vojske, jer je jaka je ona drzava cija je vojska jaka i organizovana.
S' postovanjem,
buduci general OG.
2. Vaše godine 28
3. Vremenska zona BGD +1
4. Prosjek online po danu 6-8h
5. Vaš Discord: @lugabebo
6. Vaše ingame ime: OuDzi Trtovic
7. Vaš ID: 66521
Dodatne informacije
1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Zelim da budem general nase vojske koja se poslednjih par mandata nije pokazala kao sposobna i uvek je falilo ljudstva, moja ideja je da sprovedem jedan interesantan i zahtevan mandat svim buducim oficirima tako da im bude zadovosljstvo ali i zahtevno da budu vojnici. Svojom aktivnoscu podstacicu mlade vojnike na rad red i disciplinu i imacu kontrolu svoje baze uvek i u svakom trenutku.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj savet bi bio da se uvedu neke aktivnosti unutar same organizacije, ljudi dozivljavaju NG kao cuvare kapije sto je samo najmanji deo posla koji vojska obavlja.
Redovno i dominantno pojavljivanje i pokazivanje moci bila bi obavezna stvar nase vojske, jer je jaka je ona drzava cija je vojska jaka i organizovana.
S' postovanjem,
buduci general OG.