Informacije
1. Vaše ime IRL: Filip2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 2-6h
5. Vaš Discord: vudidorocki
6. Vaše ingame ime: Vudi Dorocki
7. Vaš ID: 19775
Dodatne informacije
- Lider za:
National Guard (NG)
- Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Uspostavljanje reda i discipline
NG je organizacija koja mora funkcionisati besprekorno, sa jasno definisanom hijerarhijom i visokim stepenom discipline. Moj cilj je da uvedem detaljan sistem pravila, rangova i protokola kako bi svaki član znao svoje mesto, odgovornosti i dužnosti. Time se podiže nivo RP-a i stvara se ozbiljna, poštovana organizacija.
2. Iskustvo u vođenju i RP-u
Imam bogato iskustvo kao član i Hc u raznim RP organizacijama, kako legalnim, tako i ilegalnim. Razumem balans između autoriteta i saradnje. Znam kako voditi ljude, rešavati konflikte i organizovati efektivne RP scenarije koji ne samo da su zabavni, već i smisleni u kontekstu priče servera.
3. Vizija i dugoročni razvoj
Moja želja nije samo da "vodim", već da razvijam. NG vidim kao ključnu organizaciju za stabilnost servera – uz pravilnu strukturu, obuke, specijalizovane jedinice (medicinske, taktičke, IT), možemo stvoriti ozbiljnu RP silu koja će podizati kvalitet cele zajednice. Fokus mi je na dugoročnom razvoju i održivosti organizacije.
- Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Predlažem uvođenje sledećih sistema za unapređenje RP-a u NG:
- Obavezna obuka (Basic Training): Svaki novi član prolazi kroz osnovnu RP i taktičku obuku, kako bi se osigurala doslednost i ozbiljnost članova.
- Specijalne jedinice i treninzi: Formiranje manjih odeljenja (npr. Specijalci, Medicinska jedinica, Komunikacioni centar) sa zasebnim dužnostima i treninzima. Time se članovima daje prilika za specijalizaciju i RP postaje raznovrsniji.
- RP događaji i simulacije: Redovno organizovanje simulacija kriznih situacija (npr. teroristički napadi, vanredne situacije, prirodne nepogode) kako bi se uvežbala reakcija i saradnja među članovima i drugim organizacijama.
- Zajednički treninzi sa drugim organizacijama: Saradnja sa LSPD, EMS, FIB i ostalim kako bi se stvorila RP mreža i podigla interakcija među igračima.