Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vudi Dorocki

Player
Player

Informacije

1. Vaše ime IRL: Filip
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 2-6h
5. Vaš Discord: vudidorocki
6. Vaše ingame ime: Vudi Dorocki
7. Vaš ID: 19775

Dodatne informacije

1. Lider za:
    National Guard (NG)

1. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Uspostavljanje reda i discipline
NG je organizacija koja mora funkcionisati besprekorno, sa jasno definisanom hijerarhijom i visokim stepenom discipline. Moj cilj je da uvedem detaljan sistem pravila, rangova i protokola kako bi svaki član znao svoje mesto, odgovornosti i dužnosti. Time se podiže nivo RP-a i stvara se ozbiljna, poštovana organizacija.

2. Iskustvo u vođenju i RP-u
Imam bogato iskustvo kao član i Hc u raznim RP organizacijama, kako legalnim, tako i ilegalnim. Razumem balans između autoriteta i saradnje. Znam kako voditi ljude, rešavati konflikte i organizovati efektivne RP scenarije koji ne samo da su zabavni, već i smisleni u kontekstu priče servera.

3. Vizija i dugoročni razvoj
Moja želja nije samo da "vodim", već da razvijam. NG vidim kao ključnu organizaciju za stabilnost servera – uz pravilnu strukturu, obuke, specijalizovane jedinice (medicinske, taktičke, IT), možemo stvoriti ozbiljnu RP silu koja će podizati kvalitet cele zajednice. Fokus mi je na dugoročnom razvoju i održivosti organizacije.

1. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Predlažem uvođenje sledećih sistema za unapređenje RP-a u NG:

• Obavezna obuka (Basic Training): Svaki novi član prolazi kroz osnovnu RP i taktičku obuku, kako bi se osigurala doslednost i ozbiljnost članova.
  • Specijalne jedinice i treninzi: Formiranje manjih odeljenja (npr. Specijalci, Medicinska jedinica, Komunikacioni centar) sa zasebnim dužnostima i treninzima. Time se članovima daje prilika za specijalizaciju i RP postaje raznovrsniji.
  • RP događaji i simulacije: Redovno organizovanje simulacija kriznih situacija (npr. teroristički napadi, vanredne situacije, prirodne nepogode) kako bi se uvežbala reakcija i saradnja među članovima i drugim organizacijama.
  • Zajednički treninzi sa drugim organizacijama: Saradnja sa LSPD, EMS, FIB i ostalim kako bi se stvorila RP mreža i podigla interakcija među igračima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom