Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Petar White

Player
Player
Vaše ime IRL:petar
2.Vase godine 15
3.Vremenska zona:GMT+2
4.Prosek online po danu:5-8h
5.Vaš discord:petar_white
6.Vaše ingame ime:petar White
7.Vaš ID:37738

1.Lider za The families

2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije(Tri razloga uz objašnjenje)

1.Imam jaku viziju i strategiju za organizaciju

Želim da postanem lider jer imam jasnu viziju kako da razvijem i vodim organizaciju ka uspehu. Planiram da uvedem dobro organizovan sistem regrutacije, treninga i uličnih aktivnosti koji će povećati prisustvo bande na serveru, doneti zabavan RP i osigurati poštovanje među ostalim ilegalnim frakcijama.

2.Iskustvo i odgovornost u vodjenju tima

Kroz dosadašnje igranje, stekao sam iskustvo kao član i rangiran igrač u više organizacija. Znam kako da komuniciram sa članovima, raspodeljujem zadatke i održavam red i disciplinu. Kao lider, mogu da prepoznam potencijal u ljudima i da motivišem tim da funkcioniše kao jedno.

3.Zelim da stvorim aktivnu i poštovanu zajednicu

Cilj mi je da okupim tim aktivnih, lojalnih i zabavnih članova koji će predstavljati organizaciju na visokom nivou. Želim da kreiram okruženje gde su RP, poštovanje i zabava prioritet, i da svi članovi imaju osećaj pripadnosti i motivaciju za napredovanje.

Cinovi:
1.Suspend
2.Role player
3.gangsta
4.hustler
5.Graffiti team
6.Ghetto cleaner
7.Street boss
8.Homie
9.Turfer
10.Legend
11.O.G
12.CO Leader
13.Leader

Bozo16

Player
Player
Vaše ime IRL:petar
2.Vase godine 15
3.Vremenska zona:GMT+2
4.Prosek online po danu:5-8h
5.Vaš discord:petar_white
6.Vaše ingame ime:petar White
7.Vaš ID:37738

1.Lider za The families

2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije(Tri razloga uz objašnjenje)

1.Imam jaku viziju i strategiju za organizaciju

Želim da postanem lider jer imam jasnu viziju kako da razvijem i vodim organizaciju ka uspehu. Planiram da uvedem dobro organizovan sistem regrutacije, treninga i uličnih aktivnosti koji će povećati prisustvo bande na serveru, doneti zabavan RP i osigurati poštovanje među ostalim ilegalnim frakcijama.

2.Iskustvo i odgovornost u vodjenju tima

Kroz dosadašnje igranje, stekao sam iskustvo kao član i rangiran igrač u više organizacija. Znam kako da komuniciram sa članovima, raspodeljujem zadatke i održavam red i disciplinu. Kao lider, mogu da prepoznam potencijal u ljudima i da motivišem tim da funkcioniše kao jedno.

3.Zelim da stvorim aktivnu i poštovanu zajednicu

Cilj mi je da okupim tim aktivnih, lojalnih i zabavnih članova koji će predstavljati organizaciju na visokom nivou. Želim da kreiram okruženje gde su RP, poštovanje i zabava prioritet, i da svi članovi imaju osećaj pripadnosti i motivaciju za napredovanje.

Cinovi:
1.Suspend
2.Role player
3.gangsta
4.hustler
5.Graffiti team
6.Ghetto cleaner
7.Street boss
8.Homie
9.Turfer
10.Legend
11.O.G