Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

draki draskovic

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Sergej

2. Vaše godine: 17

3. Vremenska zona: GMT+1

4. ProsEek online po danu: 4 do 5h

5. Vaš Discord: blagodarim.

6. Vaše InGame ime: Draskela Draskovic

7. Vaš ID: 53543

1. Lider za San Andreas Highway Patrol

2.
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Od samog pocetka, prva organizacija mi je bila SAHP, prirasla mi je srcu. Mogucnosti koje SAHP nudi, ne nudi ni jedna druga organizacija po mom misljenju.

2.2 Jednu organizaciju ne cini jedan covek, vec citac kolektiv koji stoji iza nje. Ljude koje bi stavio u svoju visoku komandu bi bili veoma strucni, stari iskuskni policajci puni zelje za radom.

2.3 Proveo sam puno vremena u drzavnim organizacijama i znam kako svaka od njih dise i mogu da im namirisem aritmije koje treba korigovati, ali s obzirom da SAHP ovoliko cenim, smatram da bi njega najvise mogao da unapredim i sa puno elana da rukovodim. Prosao sam kroz celu strukturu orgaznizacije, od najnizeg do najveceg ranka (sem lidera) i upoznat sam veoma dobro sa radom iste.

3. . Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Na mnoge nacine bi poboljsao RP u SAHP-u, navescu neke od njih...Pre svega mislim da, koliko god to strogo zvucalo, ljudima koji prave velike greske po RP (krse rp pravila) automatski treba da dobiju strogu kaznu ili otkaz, u zavisnosti od situacije, ali uz otkaz i savet kako da sopstveni RP dovedu na visi nivo. Oni bi bili primer drugima kako ne trba postupati i ucili bi na njihovim greskama. Tako bih doprineo RP-u u organizaciji i RP-u u gradu, koliko toliko.

3.2 Sledeca stavka je poboljsanje komunikacije i saradnje sa drugim organizacijama. Ponovo kazem, saradnja, a ne takmicenje. Sve akcije bi malo izmenio, tojest izmenio bi pristup nase organizacije njima, sve bi to bilo bolje isplanirano i dogovoreno sa ostalim organizacijama unapred. Jedna stvar koj bi ubacio jesu geto patrole sa ostalim organizacijama. I ne samo radi slike, vec bi stvarno hapsili. Kriminal je sve jaci i to je jedan od nacine kako bi se taj intezivni rast zaustavio. Ljudi bi bili hapseni, sprovodjeni u zatvor i naj taj nacin ih odvracali od prestupa.

3.3 Odnose sa svim organizacijama bih poboljsao. Kad kazem svim mislim i EMS. Pravilo koje se do sada nije koristilo jeste da EMS ima pravo da trazi patrolu tokom dana radi sigurnosti svih u bolnici. Sto se tice patrola, takodje stavku koje niko nije koristio jesu mesovite patrole. To bi olaksalo akcije, komunikacija olaksana itd itd. Takodje, trazili bi dozvolu od Guvernera da SAHP moze samostalno, nesmetano da patrolira gradom.

3.4 Uveo bih minimum necega sto bi svaki clan morao da odradi. Na primer minimum kazni za parking, minimum, hapsenjea, minimum zaplena vozila itd. Kada bi masovno poceli to da radimo, ljudi bi se osvestili. Prestali bi da krse zakon i sama organizacija stekla bi reputaciju ozbiljne i profesionalne!

Kodovi:

KOD A - Pucanje igre

KOD B - Resetovanje mikrofona

ETA - Vremenski period pre pojave na licu mesta.

10-1 - Svi na duznosti da dodju do linije u garazi!

10-2 - Negativno.

10-3 - Prekini razgovor na radiju!

10-4 - Potrvdno.

10-5 - Ponovite posljednji prenos.

10-6 - Zanemarite poslednji prenos.

10-7 - Van dužnosti.

10-8 - Na dužnosti.

10-10 - Ispaljeni hici!

10-14 - Specijalna uniforma

10-20 - Lokacija

10-21 - Trenutno stanje na odredjenoj lokaciji

10-33 - Potrebna podrška