Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
52436
Players nickname
Vetko Ashford
Administrators nickname
Vuk Angei
Date
May 23, 2025
Time
00:00
Proofs
xxx

Vetko Escobar

Player
Player
Drug i ja smo sa autom usli u zoni fabrike oruzija na autoputu nismo pucali niti nisanili ja sam kreno da izlazim iz zone sto mozete videti na njegovom povu ako je u opste i specao do kraja i doticni admin je posalo mene i druga za P.Dog 1.18.I da mu se malo bolje objasne pravila posto vidim da je nov admin i da stalno speca evente sto je za pohvalu ali ovo nije uredu,da sam ja kreno da nisanim ili da idem autoputem onda bih i zasluzio kaznu ali ovo nema smisla...

Vetko Escobar

Player
Player
Drug i ja smo sa autom usli u zoni fabrike oruzija na autoputu nismo pucali niti nisanili ja sam kreno da izlazim iz zone sto mozete videti na njegovom povu ako je u opste i specao do kraja i doticni admin je posalo mene i druga za P.Dog 1.18.I da mu se malo bolje objasne pravila posto vidim da je nov admin i da stalno speca evente sto je za pohvalu ali ovo nije uredu,da sam ja kreno da nisanim ili da idem autoputem onda bih i zasluzio kaznu ali ovo nema smisla...
to znam i 100% sam siguran za ovo jer pre 30 dana smo ja i drug usli na autoput i Micka je specala ja sam puco i dobio sam 1.18 ali moj drug je stajao samo i nije nista dobio,a Micka mi je rekla da je zapuco dobio bi i on ali ovako ne.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom