Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban za vrijeđanje projekta I Aldin_Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66568
Players nickname
Josko King
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Feb 4, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/YSaCgE1

Josko

Player
Player
Poštovani Grand RP tim,

ovim putem želim uputiti iskrenu ispriku zbog svog ponašanja koje je dovelo do zabrane mog računa. Svjestan sam da sam svojim riječima povrijedio pravila zajednice, posebno u dijelu koji se odnosi na vrijeđanje projekta. Žao mi je zbog neprimjerenog ponašanja i komentara koji nisu bili dostojni jednog člana zajednice.

U trenutku pisanja tih riječi nisam razmišljao o posljedicama, niti o trudu koji vi kao tim svakodnevno ulažete u održavanje i razvoj servera. Moj postupak nije bio opravdan i iskreno mi je žao. Preuzimam punu odgovornost i ne tražim izgovore, već drugu priliku da pokažem da sam naučio lekciju.

Volio bih ponovno postati dio zajednice i dokazati da mogu igrati u skladu s pravilima, s poštovanjem prema timu i ostalim igračima. Ako postoji mogućnost ublažavanja ili uklanjanja zabrane, bio bih vam izuzetno zahvalan. U svakom slučaju, zahvaljujem vam što ste odvojili vrijeme za čitanje ovog apela.

S poštovanjem,
Josko_King

Status
Not open for further replies.
Top Bottom