Poštovani administratore, Obraćam Vam se sa iskrenim poštovanjem i željom da podnesem molbu za unban na Vašem serveru. A razlog trenutne zabrane odnosi se na kršenje G.P. 1.7 zbog prenosa imovine iznad dozvoljenog dnevnog limita. Potpuno prihvatam odgovornost za svoj postupak. Jasno mi je da je došlo do kršenja pravila, ali želim da naglasim da nije bilo nikakve loše namere niti želje da narušim balans servera. Moj cilj nikada nije bio da zloupotrebim sistem, već je ovo bio rezultat loše procene sa moje strane. Ovo je moja prva veća kazna, prethodni ban od 14 dana zbog BA dogodio se pre više od dve godine, i od tada sam se trudio da igram u potpunosti po pravilima, bez ikakvih incidenata. Upravo iz tog razloga se nadam da će moje dosadašnje korektno ponašanje i posvećenost zajednici biti uzeti u obzir prilikom razmatranja ove molbe. Na računu imam preko 20 miliona dolara, i smatram da bi oduzimanje te imovine (money wipe) bilo dovoljno ozbiljna i razumna kazna, koju bih bez pogovora prihvatio kao odgovornu posledicu. GrandRP mi zaista mnogo znači, ne samo kao prostor za zabavu, već i kao zajednica ljudi sa kojom sam ostvario značajne kontakte i stvorio pozitivna iskustva. Nadam se da će ova molba biti sagledana sa razumevanjem i da će mi biti pružena nova prilika da dokažem svoju posvećenost pravilima i zajednici. Unapred hvala na izdvojenom vremenu i razmatranju moje molbe. S poštovanjem, Mihailo Alvarez