1. Vaše ime irl: Mihajlo
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosek online po danu: 4h-12h
5. Vaš discord: mixalacoste
6. Vaše ingame ime: Mixa Lacoste
7. Vaš ID: 27648
1. Lider za San Andreas Highway Patrol. (SAHP)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1-Posvećenost, profesionalizam i sigurnost prema organizaciji
Oduvek sam bio posvećen prema svemu što radim, siguran i uveren u svoje odluke. Smatram da SAHP ima glavnu ulogu koja utiče na bezbednost u gornjem delu Los Santosa, samim tim bi trebalo da obezbedimo sigurnost svima. Kao lider obezbedio bih novim članovima da zavole organizaciju i rad tako što bi im obuke držali visoko obučeni, komunikativni i iskusni ljudi iz mog High Command tima. Cilj mi je da građani osećaju bezbednost i sigurnost u delu grada gde se nalati SAHP i da se po gradu priča kako je SAHP najbolja organizacija u gradu sa najboljim zaposlenim ljudima.
2.2- Iskustvo
Kroz moje višegodišnje aktivnosti prošao sam kroz sve organizacije te znam dobro posao svih State organizacija. Moja možda i glavna osobina i prednost je što mogu da prepoznam kada je neko od kolega nezadovoljan sa poslom ili kolegama te bih mu mogao pomoći da se oseća kao gospodin dok radi svoj posao. Ceo moj HC tim je veoma iskusan poput mene, tako da bi mi oni pomagali uvek i u vezi bilo čega što se dešava u organizaciji. SAHP bi već prve nedelje imao dosta aktivnih zaposlenih lica koji bi obavljani svoj posao na visokoprofesionalnom nivou.
2.3-Komunikativnost i odnosi
Za uspešan rad i aktivnost, pre svega potreban je dobar odnos sa kolegama i dobra komunikacija. Toxic ljudi ne bi bili primljeni da rade u SAHPu jer nam takvi ljudi nisu potrebni u organizaciji zbog kvarenja odnosa i gubljenja komunikacije sa ostalim kolegama. Od strane SAHPA ostale ogranizacije (LSPD, FIB, EMS, NG, GOV) imale bi kulturno i vaspitno obraćanje i poštovanje na visokom nivou. Sastanci bi se održavali svakoga dana radi stabilizacije odnosa i obraćanja pažnje ukoliko kolege iz drugih organizacija imaju žalbu ili kritiku na našeg radnika.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1-PATROLIRANJE
Kada nema akcija, svi koji su na dužnosti bili bi u obavezi da pođu u patrolu sa kolegom/koleginicom. Komandant stanice bi bio u obavezi da šalje ljude iz stanice u patrole. Na svakom autoputu bile bi po 2 patrole, 1 patrola u blizini stanice i 1 patrola kod Sandy bolnice i te okoline.
3.2-Dobri odnosi sa drugim State organizacijama
Kroz zajedničke akcije i sastanke, planiram da se upoznam sa kolegama iz drugih organizacija i uspostavim sa njima stabilnu poslovnu vezu radi boljeg posla i ukidanjem kriminala u Los Santosu. Takođe bi uvek slali patrole do NGa ukoliko im zatrebaju ljudi na kapijama.
3.3-Povećane zaštitne mere u saobraćaju
Na ćoškovima ulica često bi se nalazili radari koji bi merili brzinu vozila koji prolaze, radili bi smo non stop kako bi sačuvali pošten narod Los Santosa.
3.4-Zapošljavanje
Svaki član bi morao da prođe kroz detaljno ispitivanje preko Discorda. Zapošljavanje bi se vršilo preko regrutacije ili aplikacije.
3.5-Specijalne obučene jedinice
Napravili bi specijalne jedinice koje bi imale svog komandanta kao što su:
-Inspektori-radili bi na sakupljanju dokaza
-S.A.J-jedinica koja bi bila specijalno obučena i dobro naoružana za posebne akcije kao što su pljačke prodavnica,banke itd...
3.6-Ozbiljnost u organizaciji
-Tokom rada SAHPA ne bi bilo mesta za ljude koji se ponašaju neprofesionalno, nedolično i ne poštuju kolege i koleginice. Ozbiljnost bi bila na prvom mestu, naravno u slobodno vreme bi bilo dozvoljeno zezanje ali sve u umerenim količinama i po pravilima servera.
3.7-Bonusi
Bonuse bi delio po zasluzi, ko koliko radi, taj toliko zaradi!
4. Kriterijumi zaposljavanja u SAHPu:
MINIMALNE GODINE OOC: 13
MINIMALNE GODINE IC: 10
POSEDOVANJE: Dozvole za oružje, vozačke dozvole i zdravstvenog osiguranja
Poznavanje pravila grada
Komunikativnost i poštovanje.
5. KODOVI
10-1- Poziv nazad u stanicu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu u dvorištu stanice.
10-2- Negativno.
10-3- Prekid komunikacije/Tišina na Radiu.
10-4- Potvrđeno/Primljeno/Potvrdno
10-5- Ponovite poslednji prenos.
10-6- Zanemarite poslednji prenos.
10-7- Odlazak na pauzu.
10-8-Povratak sa pauze.
10-10- Pucnjava u toku.
10-14-Specijalna uniforma.
10-20- Lokacija.
10-21- Provera rada.
10-33-Potrebna podrska na lokaciji.
10-99- Situacija gotova/završena.
Kod A- Pad igre.
Kod B- F8+U.
RANKOVI:
30. Državni šerif
29. Zamenik državnog šerifa
28. Asistent državnog šerifa
27. Komandir stanice
26. Zam. komandira stanice
25. Komandant P.O.
24. Narednik
==============HIGH COMMAND==============
23. Glavni inspektor
22. Komandant S.A.J jedinice
21. Zamenik komandanta S.A.J jedinice
20. Zamenik glavnog inspektora
19. Zamenik komandanta P.O.
18. Instruktor
==============HIGH STAFF==============
17. S.A.J Agent
16. Stariji inspektor
15. Inspekotr
14. Mlađi inspektor
13. Stariji Šerif
12. Šerif
11. Mlađi Šerif
10. Patrolni Oficir III
9. Patrolni Oficir II
8. Patrolni Oficir I
7. Pauk servis
6. Oficir na obuci
5. Portir
4. Čistačica
3. Suspend 48H
2. Suspend 24H
1. Tek ubačen
HVALA NA ČITANJU I SREĆNO OSTALIM KANDIDATIMA
-Mixa Lacoste
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosek online po danu: 4h-12h
5. Vaš discord: mixalacoste
6. Vaše ingame ime: Mixa Lacoste
7. Vaš ID: 27648
1. Lider za San Andreas Highway Patrol. (SAHP)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1-Posvećenost, profesionalizam i sigurnost prema organizaciji
Oduvek sam bio posvećen prema svemu što radim, siguran i uveren u svoje odluke. Smatram da SAHP ima glavnu ulogu koja utiče na bezbednost u gornjem delu Los Santosa, samim tim bi trebalo da obezbedimo sigurnost svima. Kao lider obezbedio bih novim članovima da zavole organizaciju i rad tako što bi im obuke držali visoko obučeni, komunikativni i iskusni ljudi iz mog High Command tima. Cilj mi je da građani osećaju bezbednost i sigurnost u delu grada gde se nalati SAHP i da se po gradu priča kako je SAHP najbolja organizacija u gradu sa najboljim zaposlenim ljudima.
2.2- Iskustvo
Kroz moje višegodišnje aktivnosti prošao sam kroz sve organizacije te znam dobro posao svih State organizacija. Moja možda i glavna osobina i prednost je što mogu da prepoznam kada je neko od kolega nezadovoljan sa poslom ili kolegama te bih mu mogao pomoći da se oseća kao gospodin dok radi svoj posao. Ceo moj HC tim je veoma iskusan poput mene, tako da bi mi oni pomagali uvek i u vezi bilo čega što se dešava u organizaciji. SAHP bi već prve nedelje imao dosta aktivnih zaposlenih lica koji bi obavljani svoj posao na visokoprofesionalnom nivou.
2.3-Komunikativnost i odnosi
Za uspešan rad i aktivnost, pre svega potreban je dobar odnos sa kolegama i dobra komunikacija. Toxic ljudi ne bi bili primljeni da rade u SAHPu jer nam takvi ljudi nisu potrebni u organizaciji zbog kvarenja odnosa i gubljenja komunikacije sa ostalim kolegama. Od strane SAHPA ostale ogranizacije (LSPD, FIB, EMS, NG, GOV) imale bi kulturno i vaspitno obraćanje i poštovanje na visokom nivou. Sastanci bi se održavali svakoga dana radi stabilizacije odnosa i obraćanja pažnje ukoliko kolege iz drugih organizacija imaju žalbu ili kritiku na našeg radnika.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1-PATROLIRANJE
Kada nema akcija, svi koji su na dužnosti bili bi u obavezi da pođu u patrolu sa kolegom/koleginicom. Komandant stanice bi bio u obavezi da šalje ljude iz stanice u patrole. Na svakom autoputu bile bi po 2 patrole, 1 patrola u blizini stanice i 1 patrola kod Sandy bolnice i te okoline.
3.2-Dobri odnosi sa drugim State organizacijama
Kroz zajedničke akcije i sastanke, planiram da se upoznam sa kolegama iz drugih organizacija i uspostavim sa njima stabilnu poslovnu vezu radi boljeg posla i ukidanjem kriminala u Los Santosu. Takođe bi uvek slali patrole do NGa ukoliko im zatrebaju ljudi na kapijama.
3.3-Povećane zaštitne mere u saobraćaju
Na ćoškovima ulica često bi se nalazili radari koji bi merili brzinu vozila koji prolaze, radili bi smo non stop kako bi sačuvali pošten narod Los Santosa.
3.4-Zapošljavanje
Svaki član bi morao da prođe kroz detaljno ispitivanje preko Discorda. Zapošljavanje bi se vršilo preko regrutacije ili aplikacije.
3.5-Specijalne obučene jedinice
Napravili bi specijalne jedinice koje bi imale svog komandanta kao što su:
-Inspektori-radili bi na sakupljanju dokaza
-S.A.J-jedinica koja bi bila specijalno obučena i dobro naoružana za posebne akcije kao što su pljačke prodavnica,banke itd...
3.6-Ozbiljnost u organizaciji
-Tokom rada SAHPA ne bi bilo mesta za ljude koji se ponašaju neprofesionalno, nedolično i ne poštuju kolege i koleginice. Ozbiljnost bi bila na prvom mestu, naravno u slobodno vreme bi bilo dozvoljeno zezanje ali sve u umerenim količinama i po pravilima servera.
3.7-Bonusi
Bonuse bi delio po zasluzi, ko koliko radi, taj toliko zaradi!
4. Kriterijumi zaposljavanja u SAHPu:
MINIMALNE GODINE OOC: 13
MINIMALNE GODINE IC: 10
POSEDOVANJE: Dozvole za oružje, vozačke dozvole i zdravstvenog osiguranja
Poznavanje pravila grada
Komunikativnost i poštovanje.
5. KODOVI
10-1- Poziv nazad u stanicu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu u dvorištu stanice.
10-2- Negativno.
10-3- Prekid komunikacije/Tišina na Radiu.
10-4- Potvrđeno/Primljeno/Potvrdno
10-5- Ponovite poslednji prenos.
10-6- Zanemarite poslednji prenos.
10-7- Odlazak na pauzu.
10-8-Povratak sa pauze.
10-10- Pucnjava u toku.
10-14-Specijalna uniforma.
10-20- Lokacija.
10-21- Provera rada.
10-33-Potrebna podrska na lokaciji.
10-99- Situacija gotova/završena.
Kod A- Pad igre.