Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57421
Players nickname
Vlada Sada
Suspect ID
61535
Date of violation
May 23, 2025
Time of violation
00
Proofs
https://imgur.com/tvHljDO

Master Niagara

Player
Player
Sve mozete procitati u POV da preti da necu da disem i mesa nekakav RAID u konverzacii i imena od igrice
Sve je to OOC, prekini vise ljude da pokusavas da namestas, trazim da se kazni ova osoba, zbog neadekvatnog ponasanja!
Ovo nema veze sa Blackmailingom, vec ono sto si ti meni radio ima itekako da ces da me kacis za MG da izgubim bio ako ti ne dozvolim da me uhapsis u igrici... Pretnje i sve ostalo, ja mislim da bi ovo stvarno trebali da zatvorimo i da se ova osoba, za sve sto je radila do sada adekvatno kazni! Hvala administraciji i svima ostalima! Ova osoba mene terorise celoga dana, pokusava nesto.

Master Niagara

Player
Player
Sve te radnje koje se nalaze na slici nemaju veze sa projektom niti sa pravilom koje je doticni postavio. Ali ovo laziranje i sve ostalo itekako ima, lik pokusava da sve da namesti, okacio je 50 prijava, od kojih mu nijedna nije prosla, zato je i besan.

Last edited:

Zoki Roki

Senior Administrator
Senior Administrator
Slike se ne računaju kao dokaz dostavite POV u obliku videa i dokaz da je to taj igrač preko discorda ne možemo znati
Rok za dostavu 6 sati

Status
Not open for further replies.
Top Bottom