Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
61535
Players nickname
VerOna Pluxury
Suspect ID
57421
Date of violation
May 24, 2025
Time of violation
00
Proofs
https://imgur.com/1x0S0fo

Master Niagara

Player
Player
Osoba koja ima ovoliko prijava i ovoliko unistava projekat, mnogi ljudi su zbog njega napustili projekat, osoba koja zna samo da blackmailuje, preti, psuje, vredja i sve ostale stvari koje nisu adekvatne za ovakav projekat, bezbroj prijava, bezbroj svega i on je i dalje tu.
Ja bih vas iskreno zamolio da razmotrite dobro ovu zalbu, nisam jedini koji se zali na njega. Osoba plus bez biografije glumi losu stranu... Cak sumnjam da ima i vise naloga i vise svega... Eto molim vas posto stvarno Igrac krsi previse pravila...

main mu je ID: 57421

Last edited:

Vandal_Maximus

Player
Player
Osoba koja ima ovoliko prijava i ovoliko unistava projekat, mnogi ljudi su zbog njega napustili projekat, osoba koja zna samo da blackmailuje, preti, psuje, vredja i sve ostale stvari koje nisu adekvatne za ovakav projekat, bezbroj prijava, bezbroj svega i on je i dalje tu.
Ja bih vas iskreno zamolio da razmotrite dobro ovu zalbu, nisam jedini koji se zali na njega. Osoba plus bez biografije glumi losu stranu... Cak sumnjam da ima i vise naloga i vise svega... Eto molim vas posto stvarno Igrac krsi previse pravila...

main mu je ID: 9402
twink mu je ID: 57421

Last edited:

Nikos Spaghetti

Player
Player

main mu je ID: 57421

1.Maximus Vandal je instituacija za sve vas što plačete.

2.Čovek nema 15 prijava na sebe bukvalno i nije niko prestao da igra zbog njega tako da smanji malo laži.

3.Aj malo prelistaj i linkuj sve o njemu a ne tu da pricas u prazno.

4.Covek je 2 godine na projektu, voli RP i sve da bude po protokolu strimuje i reklamira projekat i onda dodje neko kao sto si ti i pise u prazno.

5.Umesto sto places, sledeci put ispostuj RP situacije da ne ides za Rp2WIN a to cesto radis 😄

6.Covek je umetnik, za njega se zna.
Poznat je i na GOOGLE, a tebe najverovatnije prvi komsija ne zna i evo nacina da barem mi na forumu saznamo za tvoje postojanje Verona Pluxury 😂

Master Niagara

Player
Player
1.Maximus Vandal je instituacija za sve vas što plačete.

2.Čovek nema 15 prijava na sebe bukvalno i nije niko prestao da igra zbog njega tako da smanji malo laži.

3.Aj malo prelistaj i linkuj sve o njemu a ne tu da pricas u prazno.

4.Covek je 2 godine na projektu, voli RP i sve da bude po protokolu strimuje i reklamira projekat i onda dodje neko kao sto si ti i pise u prazno.

5.Umesto sto places, sledeci put ispostuj RP situacije da ne ides za Rp2WIN a to cesto radis 😄

6.Covek je umetnik, za njega se zna.
Poznat je i na GOOGLE, a tebe najverovatnije prvi komsija ne zna i evo nacina da barem mi na forumu saznamo za tvoje postojanje Verona Pluxury 😂
Ti si jedina osoba koja ga brani... Kako god.
Zelim da se svaki off topic kazni.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom