Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za Admina I Tarmi Ricmi - ID:61128

Rejected
Status
Not open for further replies.

Tarmi

Player
Player
Информације
1. Ваше име ИРЛ: Митар
2. Ваше године: 17
3. Временска зона: ГМТ + 2
4. Од када до када сте играли (Временски ставите нпр. од 10:00 до 19:00): од 08:00 до 12:30: 15:00 и 15:00 до
14:00 Промена активности: 9-12 сати
6. Ваш Дисцорд: Tarmi ricmi
7. Ваше име у игрици: Tarmi Ricmi
8.Ваш ИД: 61128
9. Желим да будем куратор Цриме-а или Стате-а: Стате-а бих волео

Додатне информације

1. Зашто желите да постанете админ?

Имам искуства као администратор овог сервера тако иу ролеплаи био сам у много организација од њих па до чак овога сам добио много искуства знам решавати проблеме када је неко безобразан,неваспитан,држак....волим помогао једном игром свих играча много играња помагати свим серверима тако сто сам давао паре поцетницима,Знам да се волим надјем у ролеплаи ситуацијама, никада нисам дао сам стилски сезив, никада нисам дао сам стил вицем на некога него ту сам свако да помогнем коме треба и када треба.

2. Које су ваше предности?
Имам много предници али ево неких: брзо писем,смирен сам,љубазан сам према свим играчима није битно да ли је тај играч био љубазан према мени или не,одлучан сам и спреман да решим било какву ситуацију или помоћ неком основу покрета, новајлија могућности....

3. Које су ваше највеће слабости?
Имам само једну слабост, а она је то што мрзим кад ме неко лаже и оче да ме убеди у то.

4. Хоћеш ли бити спреман напустити РП живот и постати админ?
Да,волео бих се посветити пројекту.

5. Хоћете ли бити спремни продати свој посао? (Забрањено је имати пословни доинистратор)
Хоћу, не поседујем бизнис.

6. Да ли постоји неки ИРЛ проблем који вас прича да будете активни у овом тренутку?
Немам проблеме ИРЛ.

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Aplikacija napisana u nepravilnom formatu + IG kazne, prijavi se za 7 dana​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom