Approved - Marabunta | G.P 6.15
Sve u pov.Dolazim na kanabis...Ova dvojica krecu da mi broje, a ne izadju uslov. Nakon toga, stojim na sred puta i opet mi ne izdaju uslov, krecu da mi broje i pucaju me 3 clana (vidi se treci covek tamo u pozadini) i ako se nisam vratio na polje kanabisa vec se nalazim na putu (a plus mi nisu...
gta5grand.com
Approved - Geto Pravilo 1.12, FailRP I 58649
Sve u pov. Covek me ubija i ako sam digao ruke i pustio da me pretrazi i pred kraj klipa otvaram inventar da krenem da bacam stvari koje su mi trazili ali me on sve jedno ubija. I pretrazuje bez ikakvog dijaloga koji je obavezan tokom roleplay situacije. Svaki offtopic da se kazni!
gta5grand.com
Approved - FEAR RP i PG (58649)
sve u pov ne moze nas vezat u sekundi i ima 3 puske na glavi, inace imam biografiju zato imam rev u ruci.
gta5grand.com
Approved - Masovno Krsenje Pravila I SAHP
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu. ID 72761 biti ce kaznjen za FearRp. ID 58782 biti ce kaznjen za FearRp. ID 58649 biti ce kaznjen za PG.
gta5grand.com
Approved - Mass Rule Break | SAHP
Zaustavljaju me gde ja stanem i kazem im da idem na informal. Oni svakako krecu da pucaju bez ikakvog brojanja niti ikakvog razloga cak i ako sam im rekao da idem na informal. Zelim pogotovo ID 58649 da se kazni posebno jer mi nije dao advokata i jos zaplenio preko 50 metkova za rev, 2 obojena...
gta5grand.com
Approved - PG, FailRP | 58649
Stavlja me u kaznenu celiju bez razloga i jos preko zidova nekako. Treba se ovo kazniti.
gta5grand.com
Approved - PowerGaming(PG) | 58649
Inace ne kacim ljude, ali ovaj izrod sam morao :) Sve se vidi u POV-u.
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | Nuestra
Krenuo sam da proverim kada mogu da se pokupe paneli od familije Nuestra jer sam video da su postavili i oni su rekli da se pomerim i poceli brojati. Ja sam krenuo da bezim i oni su me ubili. Sve se vidi u POV-u koji sam dostavio
gta5grand.com