Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35118
Players nickname
Vanja Isailovic
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 16, 2024
Time
00:00
Proofs
.

vanja karic

Player
Player
Dobar dan drago administracijo!
Javljam se poslednji put povodom moga bana i zato se nadam pozitivnim odgovorom...
Pre vise od 1 godine sam dobio ban za pravilo g.p.1.1x2
Svestan sam moje greske....Prvi put kada sam dobio ban za ovo pravilo nisam bio upucen toliko u pravila i igrao sam ovaj projekat sa drugih mesta..Posle toga sam idalje krsio ovo pravilo posto ga nisam shvacao ozbiljno bio sam dete i glup...Posle nekog vremena moj drugar mi je obljasnio da to ne smem da radim i posle toga ovo pravilo vise nisam krsio.Moji roditelji su razvedeni pre sam imao kompjuter samo kod tate pa sam igrao samo kod njega 15.03.2024 sam dobio Pc kod mame i tada sam se javio muji simbi za to.Kada sam dobio pc prvo sto sam uradio je da sam se javio Muji simbi za to evo dokazi:

Od kad sam dobio pc kod mame nigde drugde nisam igrao, igrao sam samo na ovom pc na kome idalje igram.Proslo je dosta vremena i mislim da zasluzujem drugu sansu a i javio sam se Muji...Ako dobijem un ban mogu vam obecati da necu igrati sa drugih kompjutera nego cu igrati samo sa mog i vise necu igrati kod tate nego samo kod mame.
Gledao sam forum i video sam da ima para ljudi koji su bili kaznjeni za isto ovo moje pravilo g.p.1.1x2 i da su dobili un ban.Zato mislim da i ja zasluzujem unban.Ja vam mogu obecati da vise nikada necu prekrsiti ovo pravilo i ako ga prekrsim ponovo da mi date Blacklistu.Ovaj prelepi projekat mi mnogo ne dostaje i svi drugari sa njega. Slazem se u moneywipe to mi u opste nije bitno samo da se vratim na projekat!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom