Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11863
Players nickname
nez
Administrators nickname
Nesecam se bas
Date
May 24, 2025
Time
0000
Proofs
.....

Lompa

Player
Player
Pozdrav,Ja stvarno volim ovaj projekat i nikad namjerno ne bi kršio pravilo G.P 1.1 Zato sam odlučio objasniti...Ja sam krenuo igrati na ovome serveru a imao sam prijatelja josipa koji je svaki dan (skoro svaki pogotovo pod ljetnim praznicima)je dolazio kod mene kako bi igrao grand rp upoznao je puno ljudi i nagovorio je roditelje da mu kupe komjuter...Da skratim pricu...Ja sam isao na more a on je tih 1mj bio kuci ja sam ga zamolio da mi plati kucu kada je to bilo potrebno on je rekao naravno moze...Dao sam mu moje podatke jer mu vjerujem no ja nisam imao pojma da postoji ovo pravilo(Tek sam krenio igrati mislim da je bilo kraj 2022)...I on je usao uradio to sto sam mu rekao...Još jednom nikada nebi ovo namjerno uradio....Hvala na brzom odgovoru sve najbolje u budučnosti!!!!

Lompa

Player
Player
Duga prica...(igram kod druga i dugo nam je trebalo da se setimo ali dosetili smo se da napravimo žalbu i mozda ponovno igramo zajedno)

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Informacija koju sam zahtjevao nije mi data , kada budete imali tu informaciju okacite novu zalbu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom