Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogresno donesena odluka|Tarci_Karamelo

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
69892
Players nickname
Milentije Zabovic
Administrators nickname
Tarci Karamelo
Date
May 26, 2025
Time
0000
Proofs
https://youtu.be/bbrTzmEXF-k

Aleksafv

Player
Player
postovana administracijo ja sam dobio ban za G.P 3.2
Na povu lika koji me je kacio se vidi da je editovan pov i jos je pricao na discord i nije dobio za mg
a pre toga je sve vreme napusavao kurcem 4 igraca i vezivao i skako sa njima mi smo bili zvali admina refka gde on sam moze potvrditi da smo ga nas 5,6 zvali da se zalimo da je radio Pg,feal i napusavao kurcem
ja bi voleo da admistracija odobri unban ili da mu trazi pocetak rp-a gde se jasno vidi da je prekrsio 5+ pravila
ja sam mu slucajno rekao da mu jebem to sto sam rekao jel sam bio live strim na tiktoku i pricao na discord i drzao sam slujano N
Voleo bih da me administracija unban da mogu nastaviti igrati i strimati na ovom prelepom projketu

Aleksafv

Player
Player
molim vas administracijo da me unban kunem se da se nece vise desavati mislim i to sto sam rekao nije bilo namerno nego sam drzao slujano N i u toku live strima sam rekao jebem ti M**** M**** ali nisam misleo njemu nego jednom liku koji mi je pisao u live strim da mi jebe mat** i slujano dok sam rekao ing a hteo sam tom liku u live moje iskreno izvinjene tom liku ako je misleo da sam njemu rekao
Hvala administraciju unapred
Pa ajmo svi da se zabavimo i rp-amo a ovom prelepom i predivnom projektu
HVALA

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom