Poštovana administracijo prekjuče sam postavio unban appeal za 1.1 koji je odbijen. Dobio sam permu za 1.1 zbog menjanja Social Club-a bez prijavljivanja. Prijavio sam kada sam menjao Social Club sa F1k1gta na STnikic ali nisam prijavio kada sam promenio Social Club sa Filipinho08 (nisam siguran ni da li se tako zvao) na F1k1gta. To je bilo pro oko 2 godine i tada stvarno nisam bio upućen u pravila servera i nisam znao da tako nešto treba prijaviti. Stvarno nisam imao lošu nameruz niti sam imao ikakvu dobit od toga. Tada sam bio dosta manji i nisam razumeo kako pola stvari funkcioniše. Zamolio bih administraciju da pogleda situaciju sa moje tačke gledišta, toliko dugo sam na projektu i toliko vremena uložio da sada sve izgubim zbog greške od pre 2 godine. Poslednja 2 meseca nisam prekršio ni jedno pravilo niti dobio ni jednu IG kaznu i stvarno sam se posvetio kvalitetnom Role Play-u. Voleo bih da tako i nastavim, nadam se da ćete pregledati prijavu što pre. Ovim putem opet molim administraciju za Unban jer stvarno nisam ništa uradio svesno ni sa lošom namerom, a i pre svega tada nisam bio upućen, volim ovaj projekat i želim da ostvarim još mnogo toga na njemu.
Hvala na čitanju, nadam se da se što pre vidimo IG
pozdrav Vudi Dorocki.
Hvala na čitanju, nadam se da se što pre vidimo IG
pozdrav Vudi Dorocki.