Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD Korumpirana Biografija | Sandro Pluxury | 16189

Rejected
Status
Not open for further replies.

Sandro Pluxury §

Player
Player
Ime: Sandro Sosa
Spol: Musko
Godine: 19
Rasa: Bela
Nacionalnost: Srbija
Mjesto Rodenja: Beograd
Otac: Antonio Pluxury
Majka: Ivana Pluxury
Tezina: 84kg
Visina: 185
Boja Očiju: Crna
Tetovaže: Nemam
Prednosti: Dobar , Kulturan , Drag , Pametan
Slabost: Nemam

Životna Priča: Roden sam u Beogradu 3.6 2005 Oduvjek sam htio biti Policajac i radit kao Drzavni Sluzbenik voleo sam baratat sa oruzijem i pomagat drugim ljudima svoju prvu karijeru sam zapoceo u San Andreas Highaway Patrol (SAHP) , u kojoj sam sluzio kao pripadnik Specialne Jedinice SAJ gde sam odsluzio 2 mandata pa sam kasnije presao u Federalni Istrazni Biro (FIB) gdje sam odsluzio jedan mandat kao Pripadnik DEA nakon 3 godine ozenio sam se i dobio 2 djece bio sam u to vreme pricuvni Vojnik gdje se moja karijera dosta smanjila u Drzavi par dana kasnije sam dobio poziv od Generala da situacija nije bas najbolja u Vojsci i da trebaju sve raspolozive Vojnike za obranu Vojne Baze od kriminala. Dana 1.12 2008 desio se masivni napad na Vojnu Bazu gdje je mnogo kolega iz raznih Drzavnih Organizacija poginulo i bilo ranjeno od tog napada nakon par dana uspjeli smo dovest sve pod kontrolu kada smo ja i kolega iz LSPD-A uspjeli savladat dosta kriminalnih lica i zajedno uz pomoc drugih kolega obranit Vojnu bazu.

Prica o karijeri:

Sandra Pluxury rođena je u Los Santosu, u susedstvu poznatom po kriminalu, ali i po ljudima jakog duha. Još kao dete, sanjala je da nosi značku i štiti svoj grad. Nakon završetka škole, upisala je Akademiju LSPD i završila je među najboljima u klasi, pokazujući izuzetne sposobnosti u analizi i taktici.

Početak karijere započela je kao patrolna policajka na istoku grada, gde je brzo stekla poštovanje kolega i građana. Isticala se smirenošću u kriznim situacijama, ali i odlučnošću kada zakon treba da se sprovede. Vremenom je napredovala do čina detektivke, radeći na složenim slučajevima organizovanog kriminala i korupcije.

Sandra je poznata po tome što nikada ne odustaje – bilo da traga za istinom ili štiti one koji ne mogu sami. Njen radni moto je: "Pravda nije izbor, već dužnost." Danas, kao uzor mladim policajcima, Sandra Pluxury ostaje simbol profesionalizma i hrabrosti u redovima LSPD-a.

Ishodi:
1.-Sandro je zbog stresa veoma bahat i može da se ponasa tako prema kolegama/kriminalcima/civilima (ne na talackoj situaciji)
2.-Sandro moze posedovati, prodavati, kupovati, koristiti svo legalno i ilegalno oružije ( Heavy sniper,Light Machine Gun ) koja se mogu nabaviti u gradu osim iz svoje organizacije.
3.-Sandro može da vozi, veže, vuče, pretražuje sa bilo koje strane, pruža prvu pomoć,otvara PDA,skuplja stvari sa poda i vozi sa jednom rukom dok u drugoj drži pištolj ili tejzer
4.-Sandro moze nositi bilo koju masku ili undercover uniformu na akcijama posto je visoko obučen i vrlo često bira uniformu koju će nositi za akcije.
5.-Sandro može patrolirati u getu radi lakše potrage traženih lica i sakupljanja dokaza o različitim kriminalnim bandama.
6.-Sandro- je sklon korupciji i ako bude uhvaćen može burno i brzo da odreaguje. Kolegu koji ga uhvati u korupciji moze opljackati,mučiti, ubiti, uzeti mito (do 100k) i slomiti mu kamericu (me/do/try) kao i civila jer nabolji svedok je samo mrtav svedok.

Last edited:

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVAĆENA.
Mito ne možete da tražite.
Pazite na pravilo PG
Pazite na PD 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom