Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18969
Players nickname
Laci Djinajlu
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
May 25, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/i1PJe1Z

LaciGOD

Player
Player
Dobio sam ban za pravilo G.P. 3.1. Ne znam na koji način sam prekršio pravilo ako sam u club chat napisao "J***m vam sunce ban evadersko i citersko". Koliko ja znam i koliko sam upućen u pravila to nije nikakvo OOC vređanje to je sve bilo IC i to je dovelo do takve reakcije mog karaktera. Po mojoj poruci u CC ja nigde nikoga nisam nazvao da je r***rd ni ništa na taj način. Nažalost nemam nigde sliku ni video kako sam to napisao jer nisam stigao screenshotati jer me administrator banovao prije nego što sam stigao uslikati. Ako možete proverite u logovima žta sam napisao ili ako administrator Nikola ima dokaz o mojoj poruci proverite kod njega. Moja poruka u CC eventualno krši pravilo MG ili offtopic u CC.

Ovim putem zamolio bih za unban jer stvarno rijetko kada imam takve ispade u CC i volio bih da mi pružite drugu šansu znam da je 7 dana malo, ali volim da igram sa svojim prijateljima na ovom projektu i želio bih nastaviti bez prekida zbog jedne glupe poruke u CC koja po mom mišljenju nije za ban.

Hvala na čitanju!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom