Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4760
Players nickname
Suki Yuruzu
Administrators nickname
Refko Navaroo
Date
May 26, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/JpPoxjq

Suki Yuruzu

Player
Player
Dobro veče, malo pre sam dobio warn i jail za p.z.z 1.1. Hteo bih da objasnim sta se desilo, igrac 76619 i jos jedan lik ne znam mu id su dosli na black i sve nas ubili bolnicar nas je digao i oni su nas opet ubili i dovrsili nakon toga sam se vratio na black oni su i dalje bili tu i gazili su nas kolima sve id 76619 je se skucao u zid ispao iz kola i poginuo dosao je bolicar pitao je da li da ga podigne rekli smo mu da nakon cega sam ja uperio pusku u njega i hteo sam da ga pitam sta radi, opalio sam jedan metak iz sotke, nakon toga on je za 2 sekunde otisao f1 i nisam ga ubio, a admin kog sam ja zvao da speca njih dvojicu Refko Navaroo je jailao mene za p.z.z 1.1. Zvao sam ga nakon toga on mi je objasnio gde sam pogresio i da nikako nisam smeo da ga pucam. Dobio sam bio pre od prilike nedelju dana isto jail i warn za istu stvar jer sam krao kola u ghettu gde je bila unscripted green zona sto nisam znao. Da li je ikako moguce da dobijem unwarn nisam imao maneru da rusim pravila servera samo sam u tom trenutku bio iznerviran jer nas ubijaju 5 puta. Na kraju sam ja jedini koji je dobio jail i warn a njih dvojica su prosli nekaznjeno. Hvala.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom