Dobro veče, malo pre sam dobio warn i jail za p.z.z 1.1. Hteo bih da objasnim sta se desilo, igrac 76619 i jos jedan lik ne znam mu id su dosli na black i sve nas ubili bolnicar nas je digao i oni su nas opet ubili i dovrsili nakon toga sam se vratio na black oni su i dalje bili tu i gazili su nas kolima sve id 76619 je se skucao u zid ispao iz kola i poginuo dosao je bolicar pitao je da li da ga podigne rekli smo mu da nakon cega sam ja uperio pusku u njega i hteo sam da ga pitam sta radi, opalio sam jedan metak iz sotke, nakon toga on je za 2 sekunde otisao f1 i nisam ga ubio, a admin kog sam ja zvao da speca njih dvojicu Refko Navaroo je jailao mene za p.z.z 1.1. Zvao sam ga nakon toga on mi je objasnio gde sam pogresio i da nikako nisam smeo da ga pucam. Dobio sam bio pre od prilike nedelju dana isto jail i warn za istu stvar jer sam krao kola u ghettu gde je bila unscripted green zona sto nisam znao. Da li je ikako moguce da dobijem unwarn nisam imao maneru da rusim pravila servera samo sam u tom trenutku bio iznerviran jer nas ubijaju 5 puta. Na kraju sam ja jedini koji je dobio jail i warn a njih dvojica su prosli nekaznjeno. Hvala.