1. Vaše ime IRL: Nikša
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT + 2
4. Od kada do kada ste inace ingame: vikendima (13:00-16:00) radnim danima od (19:00-23:00)
5. Prosecna aktivnost po danu (Vremenaki): 5-6h
6. Vaš Discord: Jure9203
7. Vaše ingame ime: Nixa Hugo
8. Vaš ID: 18497
9. Zelim bit kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postat admin?
- Želja mi je da postanem admin na vasem projektu i od početka mi je bilo u mislima da necu moci ikad znat tolka pravila i evo ispunio mi se recimo neki dan i sad mislim da sam spreman da se prijavim za admina i da pomognem novim i starim igracima da uzivaju kao i ja na ovom dobro projektu
2. Koje su vaše presnosti?
- Mnogo dobro mogu da se sporazumem sa ljudima i da ih razumem u nekim situacijama kada se dogode mnogo sam brz i radim svoj posao cisto i uredno!
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Nisam ih trenutno otkrio još!
4. Hoćeš bit spremni da napustite RP život i postanete admin?
- Da!
5. Hoćeš bit spreman prodat svoje biznise?
- Da!
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprecava da budete aktivni u ovom trenutku?
-Ne!
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT + 2
4. Od kada do kada ste inace ingame: vikendima (13:00-16:00) radnim danima od (19:00-23:00)
5. Prosecna aktivnost po danu (Vremenaki): 5-6h
6. Vaš Discord: Jure9203
7. Vaše ingame ime: Nixa Hugo
8. Vaš ID: 18497
9. Zelim bit kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postat admin?
- Želja mi je da postanem admin na vasem projektu i od početka mi je bilo u mislima da necu moci ikad znat tolka pravila i evo ispunio mi se recimo neki dan i sad mislim da sam spreman da se prijavim za admina i da pomognem novim i starim igracima da uzivaju kao i ja na ovom dobro projektu
2. Koje su vaše presnosti?
- Mnogo dobro mogu da se sporazumem sa ljudima i da ih razumem u nekim situacijama kada se dogode mnogo sam brz i radim svoj posao cisto i uredno!
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Nisam ih trenutno otkrio još!
4. Hoćeš bit spremni da napustite RP život i postanete admin?
- Da!
5. Hoćeš bit spreman prodat svoje biznise?
- Da!
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprecava da budete aktivni u ovom trenutku?
-Ne!