Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25474
Players nickname
Laci Viscuso
Suspect ID
63730
Date of violation
May 26, 2025
Time of violation
22:40
Proofs
https://streamable.com/f1e77y

LaciGOD

Player
Player
Znaci ovo je nerealno da se nitko od admina nije sjetio pc checkati nekog iz bratva familije. Tocno se vidi na svakom kako cituju i par njih ban evaduje. Hocu da vidim pov od ovog lika jer me zanima kako me vidi od tamo dolje kroz bush ili nema bush ili ima lock druge nema i kako tako brzo prebaci sa ar na rev.

Nemaanja Angel

Player
Player
Znaci ovo je nerealno da se nitko od admina nije sjetio pc checkati nekog iz bratva familije. Tocno se vidi na svakom kako cituju i par njih ban evaduje. Hocu da vidim pov od ovog lika jer me zanima kako me vidi od tamo dolje kroz bush ili nema bush ili ima lock druge nema i kako tako brzo prebaci sa ar na rev.
To ti je brokenova ekipa koju na nemacki server nesmeju bit u neformalnu familiju jer svi znaju da cituju ali dobro kriju cit jebiga pa su doslo tu da kvare igru

broknvfx

Player
Leader of unofficial org
Ti pricas da je nesto ilegalno a letis na informalu na istu ovu mapu
„Prvo, ne postoji nikakva ‘Broken ekipa’. Igramo na ovom serveru jer nas je doveo jedan naš drug, koji ima puno para i mogao je sve da nam finansira. Server je pun igrača, ali i pun loših igrača. Na nemačkim serverima se sve vara, puni su multi-cheatera koji prolaze kroz svaki PC-check. Ovde ima jako malo cheatera i zato volimo da igramo ovde. Mogli bismo da igramo na bilo kom drugom serveru, ali volimo da imamo nove izazove.“

AhmedGoat

Player
Player
Pokazao je pov jasper na liveu sine svi znaju sad I imaju pov kako letis
da te naucim ako nisi znao, na toj mapi ili bilo kojoj drugoj ako stojis na cosku kanala,venta ili slicno ima bug da te odbaci ili da poletis, mnogima se desilo, pitaj admine sami ce ti reci, nemoj da kenjas dok ne naucis

Nemaanja Angel

Player
Player
da te naucim ako nisi znao, na toj mapi ili bilo kojoj drugoj ako stojis na cosku kanala,venta ili slicno ima bug da te odbaci ili da poletis, mnogima se desilo, pitaj admine sami ce ti reci, nemoj da kenjas dok ne naucis
I bas si ti poletteo do oblacima I nazad e moj ti aj sto si prvo cheat adversto kao glumio manguoa nico mane a sad ban evaidas jos na sve to letis po mapu

Nemaanja Angel

Player
Player
„Prvo, ne postoji nikakva ‘Broken ekipa’. Igramo na ovom serveru jer nas je doveo jedan naš drug, koji ima puno para i mogao je sve da nam finansira. Server je pun igrača, ali i pun loših igrača. Na nemačkim serverima se sve vara, puni su multi-cheatera koji prolaze kroz svaki PC-check. Ovde ima jako malo cheatera i zato volimo da igramo ovde. Mogli bismo da igramo na bilo kom drugom serveru, ali volimo da imamo nove izazove.“
Jedan od te citere si ti koj ti je Zabranjeno da budes u neformalnu familiju pa si zato dosao tu da kvaris igru nama

broknvfx

Player
Leader of unofficial org
Jedan od te citere si ti koj ti je Zabranjeno da budes u neformalnu familiju pa si zato dosao tu da kvaris igru nama
Ako misliš na moj video, on je bio 80% clickbait i nije predstavljao istinu. Imao sam blacklistu za neformalne porodice, ali ona nije bila zbog čitovanja. Već smo imali nekoliko PC provera, i to ne samo na ovom serveru.

Valentin

Player
Player
Tko god te ubio je na crnoj listi na svakom serveru
Poznato je da bratva posebno regrutira ljude koji su na crnoj listi. Haucky također igra za njega iako ima crnu listu ovdje na serveru.

retired.

Player
Player
Tko god te ubio je na crnoj listi na svakom serveru
Poznato je da bratva posebno regrutira ljude koji su na crnoj listi. Haucky također igra za njega iako ima crnu listu ovdje na serveru.
Ti pametnjakoviću, niko nije znao da je to Hauky — njegovo ime u igrici i Discord nalog nisu odgovarali onom što je poznato o Haukyju. Kao što se vidi, Hauky je već izbačen prije sedmicu dana, otkako smo saznali da je to on

Toshirooo

Player
Player
Bratva su cheater

retired.

Player
Player
"i mus auf i gehen e macht zu vil ärge "
Kako znas da on stoji tamo i zašto direktno kazes nesto takvo da te ljuti kad ni ne znas tko je tamo, to znaci da si nekako vidjela njegovo ime
Diggi, u prvom klipu se cijelo vrijeme vidi kako je trčao u žbun, a ja ne znam da li će možda u nekom trenutku krenuti na mene s lijeve strane

Status
Not open for further replies.
Top Bottom