Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
26243
Players nickname
Ognjen Puntik
Administrators nickname
Ivica Tosicc
Date
May 27, 2025
Time
23:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1036356/

Ognjen Puntik

Player
Player
Postovana visa administracijo, ovom prilikom se zalim na doticnog admina ivicu tosica. U ovoj situaciji je on igrao sa njegovog twink naloga, gde se zadesilo da i on i ja krsimo pravila kao i organizacija u kojoj se on nalazi. On je tako reci "izgubio" u ovoj roleplay situaciji i uzet je za taoca. Tokom tog desavanja on je mene kaznio za NLR bas dok je bio taoc dok naravno sebe nije kaznio za FearRp koji je uradio i nije kaznio ostale igrace koji su krsili pravila. Po mom misljenju je ovde odradjen Admin Abuse kao i korupcija zato sto je samo kaznjena suprotna strana dok je sebe i svoju stranu precutao i postedeo. Kaznu sam dobio u sred situacije sto mu je i bio verovatno cilj jer je pokusao da se izvuce iz toga sto je otet. Ovo nije prvi put da se ljudi zale na njega kako iskoriscava Admin poziciju preko twinka. Takodje konstantno krsi pravila sa twink naloga i dosta puta je kacen.
Molim Vas da ovu zalbu lepo razmotrite, hvala unapred.
Evo i dokaza da je on prekrsio pravilo a sebe nije kazio a mene je odmah kaznio

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration

U toj situaciji krsis ti NLR i on FearRp oboje je kaznjeno , a
Administrator je upozoren na svoje greske tokom ove situacije !​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom