1. Vaše ime IRL: Laza
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT + 2
4. Prosjek online po danu: 5–8 sati dnevno
5. Vaš Discord: galaksicdon
6. Vaše ingame ime: Donovski Galaksic
7. Vaš ID: 75319
Dodatne informacije
1. Lider za:
The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objasnjenje)
1. Poznavanje sistema bande i organizacije rada:
Imam detaljno znanje o gang sistemu na serveru, uključujući teritorije, graffitije, oružje, logistiku i način na koji banda treba da funkcioniše unutar pravila. Želim ovu organizaciju podići na viši nivo tako što ću uvesti red, jasnu strukturu i efikasnu komunikaciju među članovima.
2. Aktivnost i posvećenost:
Dnevno provodim više sati na serveru i imam dovoljno vremena i volje da vodim organizaciju na ozbiljan način. Ne tražim lidersku poziciju zbog statusa, već zbog želje da izgradim stabilnu i aktivnu zajednicu igrača unutar bande.
3. Fokus na timski rad i RolePlay:
Vjerujem da organizacija treba da funkcioniše kao tim. Svaki član mora imati ulogu, odgovornosti i prostor za napredak. Želim uvesti razrađen hijerarhijski sistem i dodatne RP zadatke koji će pojačati osjećaj pripadnosti i učiniti organizaciju zanimljivom i aktivnom.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Moj glavni savjet je uvođenje strožeg RP okvira unutar bande. To podrazumijeva jasne procedure u komunikaciji, načinu regrutacije, ulogama članova i pravilima ponašanja. Organizirat ću treninge za nove članove, interne sastanke i planirati RP događaje koji nisu vezani isključivo za nasilje. Na taj način, banda će postati više od obične frakcije – biće dio priče grada.
Također, kroz odnose sa drugim frakcijama (bilo sukobe, bilo pregovore), želim da se The Families prepoznaje kao ozbiljna i organizovana frakcija koja poštuje RP standarde i doprinosi ukupnom kvalitetu igranja na serveru.
Hvala na čitanju i srećno svim ostalima.