Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
Alexios Santos
Administrators nickname
Ivica Tosic
Date
May 5, 2025
Time
00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1035853/#post-3619575

Alexios Santos

Player
Player
Zamolio bih admina kada pregleda snimak decko je trimovao i montirao zvuk cuje se kako kazem uzimam , a ne cuje se nastavak sta govorim vidi se da drzim slovo N i da pricam ja msm da je trebao da admin da trazi snimak gde se cuje glas ili duzi jer se ne vidi odma nakon ovoga je skracen snimak i NEMA pocetak situacije barem od kako smo dosli u opste u celiju
bas gledam da igram po Rp jer pokusavam da se prijavim za admina i sada je ispalo da sam pogresio a znam da nisam.
kada pogledate klip shvaticete da je lik meni namestio ovu kaznu nije validan POV ne vidi se cela situacija nema ni kako izlazim iz celije . Posteno je da mi se skine kazna .
Sto se tice 5 zvezdica igrac je napravio vise prestupa ja sam ga kaznio za najvecu.

Alexios Santos

Player
Player
Ja iskreno mislim da je snimak montiran jel se vidi da se u klipu cujem i bas kada sam rekao uzimam unirvezalnu odecu i presvlacim lice , dok se cuje samo kako sam kao 2x ponovio uzimam . Meni je to malo je cudno da se to nije culo ovo je vrv kod njega bag bio ili montirao klip ja sam rekao uzimam unirvezalnu odecu i presvlacim lice.. ovo nije validan video i trebalo bi da mi se zato ukloni kazna hvala lepo ..

Status
Not open for further replies.
Top Bottom